naar top
Gemeente Tremelo

Neos provinciale wandeling Scherpenheuvel-Zichem

Deze informatie is niet meer actueel!
Op 14 februari 2019 nodigt Neos Scherpenheuvel-Zichem ons graag uit, in samenwerking met het provinciaal bestuur van Neos Vlaams-Brabant voor een prachtige natuurwandeling. Deze keer bieden zij de Neos-leden van Vlaams-Brabant een wandeling aan door de bossen en heide ten westen van de abdij van Averbode. Deze norbertijnenabdij bevindt zich aan de rand van de “Demerbroeken”. Een groot gedeelte ...

Wanneer

  • 14 februari 2019
    van 12.00 tot 18.00 uur

Waar

vertrek parking Vinneweg
Vinneweg 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

Op 14 februari 2019 nodigt Neos Scherpenheuvel-Zichem ons graag uit, in samenwerking met het provinciaal bestuur van Neos Vlaams-Brabant voor een prachtige natuurwandeling.
Deze keer bieden zij de Neos-leden van Vlaams-Brabant een wandeling aan door de bossen en heide ten westen van de abdij van Averbode. Deze norbertijnenabdij bevindt zich aan de rand van de “Demerbroeken”. Een groot gedeelte van onze wandeling zal gaan over de heuvelruggen waar die ijzerzandsteen ontgonnen werd. Deze diende als bouwsteen voor nog een groot aantal kerken in de wijde omgeving.
Programma: Vertrek met carpooling op parking Vinneweg Tremelo om 12.00 uur,
samenkomst wandeling: “Het Moment”, Abdijstraat 1, Averbode,
12.30 u tot 13.00 u: ontvangst met een kopje koffie of thee en een peperkoek,
13.00 u: vertrek van de wandeling van 7 km in groepjes van +/- 20 personen met gids,
rond 16.00 u: boterhammenlunch in “Het Moment”, bestaande uit in huis gebakken abdijbrood met Averbode kaas, beenham, kopvlees, vleesbrood, krieken, honingmosterd en Averbode peperkoek, koffie en thee,
alle andere dranken zijn voor eigen rekening.
Deelname door storting van 17 euro (kandidaat leden: 22 euro) voor 31 januari 19; inbegrepen het volledige programma en de carpooling. 14 februari 2019 is in de winter en er wordt dus ook met aandrang verzocht om geschikte wandelschoenen of laarzen te voorzien of in een aparte tas.
Contactpersoon: François Bosmans 016/530253 fr.bosmans@telenet.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Neos