naar top
Gemeente Tremelo

Vertellen met de gezinsbond: verhaaltjes om van te smullen

Deze informatie is niet meer actueel!
Een ridder, een draak, een deugniet, paddenstoelen, een paard, een slang ... Verhalen van ver en dichtbij. Kom er gezellig bij zitten, neem je kind op schoot en luister samen naar een mooi, spannend of grappig verhaal! Met dit voorleesuurtje willen we peuters/kleuters en ouders die van verhalen houden samenbrengen. Kijk over het muurtje van je eigen werking en ga op zoek naar een sociale ...

Wanneer

  • 02 februari 2019
    van 10.30 tot 11.30 uur

Prijs

2,00 euro (Basistarief: 2,00 €; Leden gezinsbond: 1,00 €)

Waar

Zaal Lindebloesem
Kruisstraat 12 3120 Tremelo

Contact

Telefoon
016 52 54 73

Organisatie

Bibliotheek Tremelo

Info

Een ridder, een draak, een deugniet, paddenstoelen, een paard, een slang ... Verhalen van ver en dichtbij. Kom er gezellig bij zitten, neem je kind op schoot en luister samen naar een mooi, spannend of grappig verhaal!
Met dit voorleesuurtje willen we peuters/kleuters en ouders die van verhalen houden samenbrengen. Kijk over het muurtje van je eigen werking en ga op zoek naar een sociale organisatie uit jouw buurt: een Welzijnsschakel, armoedevereniging, buurthuis, enz. Op een zeer ontspannen wijze ontmoeten gezinnen van beide organisaties elkaar, luisteren ze samen naar een verhaal en smullen achteraf van heerlijke wafels en een drankje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: gezinsbond4.jpg