naar top
Gemeente Tremelo

Muziekweekend Sonora Tremelo

Deze informatie is niet meer actueel!
Met Sonora op weekend Ben je gebeten door de muziekmicrobe? Heb je al minstens een jaar instrumentles gevolgd en wil je graag in groep muziek maken? Dan is het muziekweekend van Sonora in Westerlo iets voor jou! Leren van elkaar Alleen spelen is leuk maar in groep is nog veel leuker. Beginnende muzikanten, die minstens een jaar instrumentles hebben gevolgd (dat mag privé of in een academie ...

Wanneer

  • 22 februari 2019
    van 19.00 uur
  • 23 februari 2019
    van 00.00 uur
  • 24 februari 2019
    van 00.00 tot 17.00 uur

Prijs

70,00 euro (Basistarief: 70,00 €)

Waar

Muzieklokaal Sonora
Baalsebaan 248 3120 Tremelo

Contact

Telefoon
0479/434654
website
http://www.sonoratremelo.be

Organisatie

Sonora

Info

Met Sonora op weekend

Ben je gebeten door de muziekmicrobe? Heb je al minstens een jaar instrumentles gevolgd en wil je graag in groep muziek maken? Dan is het muziekweekend van Sonora in Westerlo iets voor jou!

Leren van elkaar
Alleen spelen is leuk maar in groep is nog veel leuker. Beginnende muzikanten, die minstens een jaar instrumentles hebben gevolgd (dat mag privé of in een academie zijn), leren van reeds ervaren harmonieleden. Zo krijgt iedereen de kans om zich verder te ontplooien en samen een mooi resultaat te brengen.

Meer dan muziek
Het weekend staat vooral in het teken van muziek. We doen echter ook andere toffe dingen. We trekken erop uit voor een leuke activiteit, spelen spelletjes, bouwen een feestje, … Hechte vrienden maken een hechte muziekvereniging!

Afsluitend toonmoment
Op zondag om 15 u. sluiten we af met een concertje. Hierin tonen we het resultaat van een weekend samen repeteren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: flyer muziekweekend