naar top
Gemeente Tremelo

Met Neos naar 'Beatles Revival'

Deze informatie is niet meer actueel!
In navolging van het succesvolle 'Elvis, de musical', brengen we in 2019 hulde aan een andere groep van wereldniveau, The Beatles. Hiervoor doen we beroep op één van Europa's beste en populairste tribute coverbands: The Beatles Revival uit Praag. Hun populariteit groeit nog elke dag, te wijten aan de verbluffende gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, kostuums en instrumenten ...

Wanneer

  • 04 juni 2019
    van 00.00 tot 23.59 uur

Waar

vertrek parking Vinneweg
Vinneweg 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

In navolging van het succesvolle 'Elvis, de musical', brengen we in 2019 hulde aan een andere groep van wereldniveau, The Beatles. Hiervoor doen we beroep op één van Europa's beste en populairste tribute coverbands: The Beatles Revival uit Praag.

Hun populariteit groeit nog elke dag, te wijten aan de verbluffende gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, kostuums en instrumenten zorgen voor een perfecte look. De gelijkenis is compleet door de, net als bij Paul McCartney, linkshandig gespeelde bas. De grootste gelijkenis ligt hem echter op muzikaal vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk,… Alles klinkt zoals het gekend is van de liveconcerten en de LP's: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Een concert van The Beatles Revival is een volledige kopie van dat van de legendarische Fab Four. Niet te missen!
it concert gaat door op dinsdag 04 juni 2019, 15.00 u in de Warande Turnhout.
We gaan met de autocar en is er nog een koude schotel. Prijs voor ticket 1ste categorie, busvervoer en koude schotel 60 euro (kandidaat leden 70 euro) te storten voor 05 april 2019.
Melding: Plaats en uur van opstap voor het Concert Beatles Revival - dinsdag 4 juni 2019
Parking Vinneweg Tremelo om 11.15 u. De voorstelling start om 15u. De maaltijd wordt voor de voorstelling geserveerd (wijziging). De tickets worden verdeeld in het restaurant. Jullie krijgen een verzorgde, goed gevulde, koude schotel met frietjes en een drankje hierbij (water, pintje of frisdrank). Na het concert keren we meteen huiswaarts. Gelieve na het concert de richtlijnen van de Neos verantwoordelijken goed op te volgen. Dit om een vlotte uittocht te bespoedigen.
Contactpersoon: Herwig De Leersnyder 015/236112

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Neos