naar top
Gemeente Tremelo

Bart Heirweg: 'Inzichten en inspiratie'

Deze informatie is niet meer actueel!
Fotoclub Damiaan Tremelo heeft op 22 maart 2019 Bart Heirweg uitgenodigd om een lezing te doen over fotografie, thema: 'Inzichten en inspiratie'. Reservatie is aangewezen, er zijn slechts 60 plaatsen! Toelichting van Bart Heirweg: Voor deze presentatie heb ik een selectie beelden gemaakt die allemaal een verhaal te vertellen hebben. Bij sommige beelden bespreek ik hoe ze tot stand zijn gekomen ...

Wanneer

  • 22 maart 2019
    van 20.00 tot 22.00 uur

Prijs

5,00 euro (Basistarief: 5,00 €)

Waar

Zaal Lindebloesem
Kruisstraat 12 3120 Tremelo

Tickets

e-mail
info@fotoclubdamiaan.be

Organisatie

Fotoclub Damiaan

Info

Fotoclub Damiaan Tremelo heeft op 22 maart 2019 Bart Heirweg uitgenodigd om een lezing te doen over fotografie, thema: 'Inzichten en inspiratie'. Reservatie is aangewezen, er zijn slechts 60 plaatsen!
Toelichting van Bart Heirweg:
Voor deze presentatie heb ik een selectie beelden gemaakt die allemaal een verhaal te vertellen hebben. Bij sommige beelden bespreek ik hoe ze tot stand zijn gekomen en wat ze zo bijzonder maakt voor mij. Bij andere beelden zal ik spreken over compositie, licht, gebruik van filters, en bijzondere technieken zoals meervoudige belichting en focus stacking. Verder zullen tijdens deze uiteenzetting ook verschillende tips en weetjes meegegeven worden. We reizen de hele wereld rond en duiken daarbij ook af en toe eens in Lightroom of Photoshop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Inzichten en inspiratie