naar top
Gemeente Tremelo

Damiaan Beweegt!

Deze informatie is niet meer actueel!
Het solidariteitsfestival dat ook jou beweegt. Kom wandelen, runnen, fietsen of cruisen. En blijf daarna lekker lang hangen aan de bruisende volkstent met optredens of op het gezellige wereldfeest met marktjes en kinderanimatie! Ontdek de omgeving met verschillende wandelingen. Van kinderzoektocht, tot natuurwandeling met of zonder gids. Of spring op je fiets voor een gezinstocht of ...

Wanneer

  • 30 mei 2019
    van 00.00 tot 23.59 uur

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

Damiaanmuseum
Pater Damiaanstraat 37 3120 Tremelo

Organisatie

Damiaanmuseum vzw

Info

Het solidariteitsfestival dat ook jou beweegt. Kom wandelen, runnen, fietsen of cruisen. En blijf daarna lekker lang hangen aan de bruisende volkstent met optredens of op het gezellige wereldfeest met marktjes en kinderanimatie!

Ontdek de omgeving met verschillende wandelingen. Van kinderzoektocht, tot natuurwandeling met of zonder gids. Of spring op je fiets voor een gezinstocht of sportievere route. Cruisen doe je met je moto door Vlaanderen en Wallonië.
Dé nieuwe uitdaging is de Damiaanrun voor kinderen én volwassenen. Loop door gebouwen en natuur, overwin samen obstakels en maak je vooral 's lekker vuil :-). Voor helden vanaf 6 jaar!
Op heel de Damiaansite, rond het Damiaanmuseum, vind je marktstandjes, kinderanimatie, optredens en fantastische sfeer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: DamiaanBeweegt