naar top
Gemeente Tremelo

De Slimste Mens ter Tremelo

Deze informatie is niet meer actueel!
Altijd al willen strijden voor de glorie en eer van onze gemeente? Dan is dit je kans! Bewijs samen met je ploeg dat jij de slimste mens ter Tremelo bent! En ga naar huis met een leuke prijs! Een ploeg inschrijven kost €20 en mag maximum bestaan uit 5 personen! Hoe kan ik mijn ploeg inschrijven? ? Stuur een mailtje naar: chiro.tremelo@outlook.com met als onderwerp: De Slimste Mens ter Tremelo. ...

Wanneer

  • 27 april 2019
    van 18.00 tot 23.00 uur

Prijs

20,00 euro (Basistarief: 20,00 €)

Waar

ZAAL PALOMA
Schriekbaan 47 3120 Tremelo

Organisatie

Chiro Tremelo

Info

Altijd al willen strijden voor de glorie en eer van onze gemeente? Dan is dit je kans! Bewijs samen met je ploeg dat jij de slimste mens ter Tremelo bent! En ga naar huis met een leuke prijs!

Een ploeg inschrijven kost €20 en mag maximum bestaan uit 5 personen!

Hoe kan ik mijn ploeg inschrijven?
? Stuur een mailtje naar: chiro.tremelo@outlook.com met als onderwerp: De Slimste Mens ter Tremelo. Vermeld hier duidelijk: de naam van je ploeg (en van de ploegleden), je ploegkapitein en zijn contactgegevens.

Daarna krijg je een mailtje met de verdere betaalinfo en algemene info. OPGELET! Je inschrijving is pas compleet wanneer wij het inschrijvingsgeld hebben ontvangen, de instructies hiervoor krijg je in een mailtje opgestuurd na inschrijving.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten