naar top
Gemeente Tremelo

Ontbijtbuffet

Deze informatie is niet meer actueel!
Op 26 mei organiseren we in de voormiddag opnieuw ons jaarlijks ontbijtbuffet, samen met Huize De Veuster. De nieuwe prijs voor volwassenen bedraagt 17 euro. Daarvoor krijg je van ons uitgebreid ontbijtbuffet (met o.a. fruitsap, diverse soorten brood, meerdere soorten broodjes en koffiekoeken, gevarieerd beleg qua kaas en fijne vleeswaren, soep, eiergerechten, balletjes met krieken en dessert ...

Wanneer

  • 26 mei 2019
    van 08.30 tot 13.00 uur

Prijs

17,00 euro (Basistarief: 17,00 €; onder 12 of mensen met beperking: 10,00 €; onder vier jaar: 0,00 €)

Waar

Huize De Veuster
Pater Damiaanstraat 33b 3120 Tremelo

Organisatie

Kiwanis Tielt-Winge

Info

Op 26 mei organiseren we in de voormiddag opnieuw ons jaarlijks ontbijtbuffet, samen met Huize De Veuster. De nieuwe prijs voor volwassenen bedraagt 17 euro. Daarvoor krijg je van ons uitgebreid ontbijtbuffet (met o.a. fruitsap, diverse soorten brood, meerdere soorten broodjes en koffiekoeken, gevarieerd beleg qua kaas en fijne vleeswaren, soep, eiergerechten, balletjes met krieken en dessert - als dranken voorzien we koffie, thee en chocomelk). Kinderen jonger dan 12 jaar en mensen met een beperking betalen slechts 10 euro - deze prijs blijft gehandhaafd. Voor kleintjes onder de vier jaar hoef je niet te betalen. Gezien er elk jaar meer mensen komen, mag je er van uitgaan dat je waar voor je centjes krijgt.

We wensen iedereen een comfortabele zitplaats te geven, daarom hebben we er voor gekozen om ook dit jaar te werken met twee shifts. Je kiest er voor om te komen eten tussen 8u30 en 10u15, ofwel opteer je voor de tweede shift die om 10u45 start en doorloopt tot 13 uur. Je mag uiteraard iets later inpikken, maar we vragen wel het tijdstip waarop jouw shift eindigt te respecteren. Ook de kaarten verschillen voor de twee shiften, je dient dus op voorhand te kiezen.

Alle details op: http://kiwanistieltwinge.be/?q=node/6

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: sfeerbeeld ontbijtbuffet