naar top
Gemeente Tremelo

Buitenspeeldag Tremelo

Deze informatie is niet meer actueel!
Dit jaar nemen we ook in Tremelo deel aan de Buitenspeeldag. We toveren Parkheide om tot een heus buitenspeelpark met de gekende speeltuin maar ook zullen er verschillende springkasten opgesteld worden en grote gezelschapsspelen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Ben je graag een prinses of een wild dier, aan onze grimestand kun je worden wat je maar wil. Op het omnisportterrein "Wiske Maes" ...

Wanneer

  • 24 april 2019
    van 14.00 tot 17.00 uur

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

Parkheide
Veldonkstraat 261 3120 Tremelo

Contact

Telefoon
016 52 54 40
e-mail
vrijetijd@tremelo.be
website
http://www.tremelo.be

Organisatie

Gemeente Tremelo

Info

Dit jaar nemen we ook in Tremelo deel aan de Buitenspeeldag.
We toveren Parkheide om tot een heus buitenspeelpark met de gekende speeltuin maar ook zullen er verschillende springkasten opgesteld worden en grote gezelschapsspelen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Ben je graag een prinses of een wild dier, aan onze grimestand kun je worden wat je maar wil.
Op het omnisportterrein "Wiske Maes" kun je voetballen, basketballen of hockey spelen. Vergeet ook de fitnesstoestellen niet te gebruiken.
Op de petanqueterreinen kun je onder begeleiding van PC Dukaval een wedstrijdje petanque spelen met je vrienden.
Terwijl de kinderen zich uitleven kunnen de ouders toekijken vanop het terras. Dit alles en nog veel meer zal er te beleven zijn tijdens de buitenspeeldag in Tremelo. Jullie komen toch ook?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Buitenspeeldag