naar top
Gemeente Tremelo

Parktentoonstelling IJzerenberg

Om de drie jaar organiseert vzw IJzerenberg een beeldententoonstelling in het privépark (6 ha) IJzerenberg van de familie Spaas in Herent (bij Leuven). Telkens hebben zij de grootste namen van de hedendaagse beeldhouwers die gedurende drie weekends hun werken tentoonstellen. Dit jaar zwaait de organisatie opnieuw de deuren open met een expo die vertrekt vanuit Lof der zotheid, het bekendste ...

Wanneer

  • 17 september 2019
    van 12.45 tot 18.30 uur

Waar

vertrek parking Vinneweg
Vinneweg 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

Om de drie jaar organiseert vzw IJzerenberg een beeldententoonstelling in het privépark (6 ha) IJzerenberg van de familie Spaas in Herent (bij Leuven). Telkens hebben zij de grootste namen van de hedendaagse beeldhouwers die gedurende drie weekends hun werken tentoonstellen.
Dit jaar zwaait de organisatie opnieuw de deuren open met een expo die vertrekt vanuit Lof der zotheid, het bekendste werk van de Nederlandse humanist Desiderius Erasmus. In de tentoonstelling, die loopt van 7 tot 22 september 2019, maak je kennis met het werk van een vijftigtal kunstenaars uit binnen- en buitenland. Nergens in België vind je een grotere concentratie van diverse stijlen en krijg je de kans om de werken van bekende kunstenaars van dichtbij te bekijken en te vergelijken.
Wij hebben op dinsdag 17 september 2019 de ganse namiddag de toegang tot de tuintentoonstelling exclusief gereserveerd voor Neos leden uit Vlaams-Brabant. Er zullen gegidste rondleidingen voorzien worden. De toegangsprijs bedraagt slechts 8 euro pp tijdens deze Neos namiddag.
Je kan de ganse namiddag rustig langs de honderden beeldhouwwerken wandelen. De drank- en eetstanden zullen die namiddag geopend zijn.
Neem zeker een kijkje op de website www.ijzerenberg.be waar je kennis kan maken met de deelnemende kunstenaars aan de editie 2019.
We zijn er fier op dat we deze exclusieve NEOS namiddag hebben verkregen. Ongetwijfeld doen we de vele kunstliefhebbers onder onze leden veel plezier met deze unieke tentoonstelling.
Prijs deelname: 8 € per persoon, we gaan met openbaar vervoer.
We gaan met openbaar vervoer De Lijn, afspraak is op parking Vinneweg om 12.45u (vergeet jullie buskaart niet!). Deelname door storting van 08 euro (kandidaat leden 13 €) voor 01 september 2019.
Contactpersoon: François Bosmans 016/530253 fr.bosmans@telenet.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Neos