naar top
Gemeente Tremelo

Notenleer- en instrumentles

Ben je minstens acht jaar en zou je graag een muziekinstrument leren spelen? Dan is de opleiding van muziekvereniging Sonora iets voor jou! Twee jaar lang krijg je anderhalf uur notenleerles en een halfuur instrumentles per week. Daarna ben je welkom in ons harmonieorkest waar je bijleert van onze ervaren muzikanten. De notenleerles focust op het inzicht dat je nodig hebt om een instrument te ...

Wanneer

 • 16 september 2019
  -
  26 juni 2020
  maandag
  van 17.00 tot 21.00uur
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 17.00 tot 21.00uur
  donderdag
  van 17.00 tot 21.00uur
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

150,00 euro (Basistarief: 150,00 €)

Waar

Muzieklokaal
Baalsebaan 289 3128 Baal (Tremelo)

Contact

Telefoon
0479 43 46 54
e-mail
contact@sonoratremelo.be
website
http://sonoratremelo.be/opleiding/

Info

Ben je minstens acht jaar en zou je graag een muziekinstrument leren spelen? Dan is de opleiding van muziekvereniging Sonora iets voor jou!

Twee jaar lang krijg je anderhalf uur notenleerles en een halfuur instrumentles per week. Daarna ben je welkom in ons harmonieorkest waar je bijleert van onze ervaren muzikanten.

De notenleerles focust op het inzicht dat je nodig hebt om een instrument te leren spelen. Theoretische muziekkennis komt hier minder aan bod. In de instrumentles ga je echt aan de slag en leer je de kneepjes van het vak. Je kan kiezen tussen klarinet, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, tuba, drums, pauken en alle andere vormen van slagwerk. Indien er veel vraag is, kunnen daar nog andere instrumenten bijkomen. Aarzel dus niet om Sonora te contacteren.

De lessen vinden plaats in ons muzieklokaal, Baalsebaan 289 in Baal, van september tot eind juni. Voor een jaar notenleer- en instrumentles betaal je €150. Als je al notenleerles gevolgd hebt en je wilt alleen instrumentles volgen, dan betaal je €100. Instrumenten kunnen gratis bij Sonora gehuurd worden.

notenleer: maandag, 16.30 u. – 18 u.
slagwerk: donderdag, tussen 17 u. en 21 u.
klarinet en saxofoon: woensdag, tussen 17 u. en 21 u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
 • foto: Sonora Tremelo