naar top
Gemeente Tremelo

Neos voordracht Manu Adriaens - De waterski’s van Pastoor Munte

Manu Adriaens schreef als freelance journalist voor allerlei kranten en tijdschriften (onder meer voor Humo en De Standaard). Daarnaast werkte hij mee aan diverse radio- en televisieprogramma's. Hij publiceerde inmiddels meer dan dertig boeken over uiteenlopende onderwerpen. In het lezingencircuit staat hij bekend als een populaire verteller. De waterski's van Pastoor Munte Bij Neos-afdelingen ...

Wanneer

  • 19 december 2019
    van 14.00 tot 18.00 uur

Waar

Parkheide
Veldonkstraat 261 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

Manu Adriaens schreef als freelance journalist voor allerlei kranten en tijdschriften (onder meer voor Humo en De Standaard). Daarnaast werkte hij mee aan diverse radio- en televisieprogramma's. Hij publiceerde inmiddels meer dan dertig boeken over uiteenlopende onderwerpen. In het lezingencircuit staat hij bekend als een populaire verteller.
De waterski's van Pastoor Munte
Bij Neos-afdelingen die al kennis met hem maakten, staat Manu Adriaens bekend als een heel populaire verteller. Toen de Vlaamse televisie 50 jaar bestond, vroeg de VRT hem om het officiële jubileumboek te schrijven. In deze lichtvoetige causerie komen grote figuren uit de pioniersjaren van de openbare omroep weer tot leven: Armand Pien, Tony Corsari, Paula Semer, Luc Philips, Maurice De Wilde en vele anderen. Manu Adriaens vertelt sappig over hun heldendaden op het scherm, maar ook over wat de Vlaamse kijker nooit van hen te zien kreeg.
Voordracht wordt gehouden in de taverne Parkheide Veldonkstraat 261a 3128 Baal-Tremelo. Start is om 14.00 uur, deuren 13.30 uur. Inschrijven door storting van 13 euro inclusief 3 mini-sandwiches met cava, na de voordracht, te storten voor 12 december. Contactpersoon: Wim Feyaerts 016/534150 wfeyaerts@skynet.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Neos