naar top
Gemeente Tremelo

Neos Kerstwandeling in de Brusselse overdekte gaanderijen

De provinciale wandeling in de Brusselse overdekte galerijen die eerst voorzien was op 10 december, nadien uitgebreid werd met 17 december 2019, zit vol. We hebben maar 15 plaatsen voor Tremelo voor deze provinciale uitstap. Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor deze uitstap. We zullen weldra laten weten wie bij deze eerste 15 inschrijvingen waren. Voor de anderen, sorry, volgende ...

Wanneer

  • 17 december 2019
    van 11.45 tot 19.00 uur

Waar

vertrek parking Vinneweg
Vinneweg 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

De provinciale wandeling in de Brusselse overdekte galerijen die eerst voorzien was op 10 december, nadien uitgebreid werd met 17 december 2019, zit vol. We hebben maar 15 plaatsen voor Tremelo voor deze provinciale uitstap.
Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor deze uitstap. We zullen weldra laten weten wie bij deze eerste 15 inschrijvingen waren.
Voor de anderen, sorry, volgende keer meer geluk.
Op dinsdag 17 december 2019 gaan we naar Brussel voor een provinciale kerstwandeling in de Brusselse overdekte gaanderijen. Het wordt dus een “overdekte” wandeling, een extra troef in de wat koudere kerstmaand. Gezonde winterkledij zal dus volstaan!
De door ervaren Brusselse gidsen geleide wandeling vertrekt in de grote historische lokettenhal van het Brussels Centraal station. Brussel bouwde door de eeuwen heen, heel wat overdekte gaanderijen. Een gelegenheid om de hoofdstad eens op een andere, originele manier dan de modale toerist te leren ontdekken. De gaanderijen die we bezoeken zijn: Ravenstijn galerij, Horta galerij, Bortier galerij, Agora galerij, Hubertus galerij, Centrum galerij en de Anspach galerij om te eindigen in de Noorddoorgang en het Brouckèreplein. We gaan met openbaar vervoer (bus + trein), samenkomst op de Vinnewegparking om 11.45u (vergeet je buskaart niet !). Vermoedelijke duur van de wandeling is maximum 2 uur. Prijs deelname, zonder de bus- en treinticket, is 15 euro (kandidaat leden 20 euro) koffie en taart inbegrepen, te storten voor 30 oktober 2019. De deelnemers zorgen zelf voor bus- en treinticket. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 15, dus snel storten is de boodschap. Meer informatie: www.neosvzw.be/tremelo of bij een bestuurslid. Contactpersoon: Herwig De Leersnyder 015/236112

Bron: UiTinVlaanderen.be

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Neos