naar top
Gemeente Tremelo

Voorronde provinciale Neos quiz 2019-2020

Neos Vlaams Brabant gaat binnenkort opnieuw op zoek naar de “Slimste Club“ van de provincie en hiervoor organiseren we onze 8e provinciale quiz. We dagen alle Neos clubs van Vlaams Brabant uit het ook dit jaar het tegen elkaar op te nemen in deze amusante, ludieke quiz, o.l.v. quizmaster Daniel Bruyninckx. Misschien wordt jouw club dit jaar uitgeroepen tot de “Slimste Club” van onze provincie ...

Wanneer

  • 19 november 2019
    van 13.00 tot 18.00 uur

Waar

vertrek parking Vinneweg
Vinneweg 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

Neos Vlaams Brabant gaat binnenkort opnieuw op zoek naar de “Slimste Club“ van de provincie en hiervoor organiseren we onze 8e provinciale quiz.
We dagen alle Neos clubs van Vlaams Brabant uit het ook dit jaar het tegen elkaar op te nemen in deze amusante, ludieke quiz, o.l.v. quizmaster Daniel Bruyninckx. Misschien wordt jouw club dit jaar uitgeroepen tot de “Slimste Club” van onze provincie en mag ze, na de Neos clubs van Londerzeel(2x), Rotselaar(2x), Diest(2x) en Grimbergen de wisselbeker mee naar huis nemen!
Er worden dit jaar opnieuw twee regionale voorrondes voorzien.
- Regio Oost: Aarschot, Bierbeek, Begijnendijk, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Glabbeek, Heverlee, Kessel-Lo, Landen, Leuven, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel, Tienen, Tremelo en Zoutleeuw
o Datum: 19/11/2019– 14u
o Locatie: Kastanjehof – Ganzendries 65 – 3212 Pellenberg
- Regio West: Asse, Dilbeek, Grimbergen, Haacht, Halle, Kapelle-op-den-Bos, Keerbergen, Kortenberg, Lennik, Liedekerke, Londerzeel, Meise, Merchtem, Opwijk, Overijse, Tervuren, Vilvoorde en Zemst.

Alle aanwezigen worden verwelkomd met een welkomstdrankje en tijdens de pauze wordt taart en koffie aangeboden. Al de andere consumpties zijn niet inbegrepen in deze deelnameprijs.

We willen er graag de nadruk op leggen dat het opnieuw een ludieke en ontspannende quiz wordt en vragen je ook dit zo aan je leden bekend te maken! We dagen hier niet de ervaren quizzer uit, wel de levensgenieter “met ervaring” die houdt van een leuke quiz tijdens een gezellige namiddag!
De quiz zal bestaan uit 6 rondes van telkens 10 vragen. Er zijn 3 rondes voor de pauze en 3 rondes na de pauze met telkens een puzzelronde.
De volgende thema's zullen aan bod komen:

ü Neos-vragen
ü Actualiteit
ü Kunst, Cultuur en Media
ü Eten en drinken
ü Denk en Doe vragen
ü Wetenschap en aardrijkskunde
ü Sport
ü Beeld- en ludieke vragen
ü Natuur
ü Muziekvragen
Op 24 januari 2020 zullen de 10 beste ploegen van de voorrondes het tegen elkaar opnemen in de finale, die gevolgd wordt door een nieuwjaarsreceptie in het Kastanjehof te Pellenberg. Voor de finale ontvang je nog een aparte uitnodiging. De 10 beste ploegen zijn telkens de 5 beste van elke regio, met dien verstande dat slechts één ploeg per club aan de finale mag deelnemen.

Het ligt kort bij elkaar maar de voorronde van de volgende quiz reeks start al dezelfde maand. Diegenen die eens graag deelnemen aan een amusante, ludieke quiz kunnen zich inschrijven voor de voorronde provinciale quiz op dinsdag 19 november 2019 te Pellenberg. Supporters zijn ook welkom. Inschrijven voor de supporters (quizzers gaan gratis) door storting van 12 euro voor 20 oktober 2019. Kandidaat quizzers kunnen zich opgeven aan onze contactpersoon. Alle aanwezigen worden verwelkomd met een welkomstdrankje en tijdens de pauze wordt taart en koffie aangeboden. Al de andere consumpties zijn niet inbegrepen in deze deelnameprijs. We gaan met carpooling en vertrekken op de Vinnewegparking om 13.00u. Voor meer informatie over de quiz, zie www.neosvzw.be/tremelo of bij een bestuurslid. Contactpersoon Roger Van Dyck, 0476/594529.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Neos