naar top
Gemeente Tremelo

Musical Daens met Neos - UITGESTELD

Uitgesteld naar mei/juni 2021 Elf jaar nadat Daens in première ging, herneemt Studio 100 deze topproductie in haar nieuwe theater. De musical Daens, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 van Stijn Coninx, gaat over recht en onrecht, over leven en dood in het Aalst van 1900 en dompelt ons onder in het rauwe, uitzichtloze leven van de arbeidersklasse. Één man gaat echter de strijd aan met ...

Wanneer

  • 11 juni 2020
    van 00.00 tot 23.59 uur

Waar

vertrek parking Vinneweg
Vinneweg 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

Uitgesteld naar mei/juni 2021

Elf jaar nadat Daens in première ging, herneemt Studio 100 deze topproductie in haar nieuwe theater.
De musical Daens, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 van Stijn Coninx, gaat over recht en onrecht, over leven en dood in het Aalst van 1900 en dompelt ons onder in het rauwe, uitzichtloze leven van de arbeidersklasse. Één man gaat echter de strijd aan met het immense onrecht van die tijd, priester Adolf Daens.
Niemand minder dan Peter Van de Velde zal gestalte geven aan de titelrol van Adolf Daens. Ook Jo De Meyere (bisschop Stillemans), Jelle Cleymans (socialistische voorman Jan De Meeter) en Free Souffriau (Nette Scholiers) zullen te zien zijn in deze nieuwe productie.
De rijdende tribunes en decors van het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs zorgen voor een unieke, beklijvende versie van deze succesmusical. Het publiek wordt meegezogen in het verhaal door het groots speelveld, de nieuwste theatertechnieken én een kwalitatief audiosysteem met hoofdtelefoons (dat eerder al zijn dienst bewees tijdens spektakelmusical 40-45).
Tijdstip: er zijn 2 voorstellingen voorzien. Een voorstelling om 11u en 19u.
Maximum 30 personen.
We kozen voor tickets categorie 1, busvervoer en koude schotel.
Prijs: 87 € (Kandidaat-leden 97 €) - voor 7 april - Contactpersoon: Cools Jo - 016/531050

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Neos