naar top
Gemeente Tremelo

AfroMood Dance Studio

Let your body and mind be dominated by the rhythm of the jungle. Houd er relenting mee dat voor de opening van onze dansstudio onze lessen in september gratis zijn. U hoeft ons alleen maar te laten weten dat u aanwezig bent voor de gratis lessen. Hieronder vindt u onze verschillende soorten Afrikaanse danslessen die wij aanbieden. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt !! De agenda ...

Wanneer

  • 07 september 2020
    -
    30 september 2020

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

turnzaal 't Zand
Baalsebaan 287 3128 Baal (Tremelo)

Info

Let your body and mind be dominated by the rhythm of the jungle.

Houd er relenting mee dat voor de opening van onze dansstudio onze lessen in september gratis zijn.

U hoeft ons alleen maar te laten weten dat u aanwezig bent voor de gratis lessen.

Hieronder vindt u onze verschillende soorten Afrikaanse danslessen die wij aanbieden.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt !!

De agenda voor september zal dezelfde zijn als de jaaragenda, behalve dat tijdens de eerste week van september de lessen gewijd zullen zijn aan de Jerusalema Dance Challenge 7.09.2020 v.a 16 tot 17u speciaal voor “kinderen en volwassenen” anderen uur anderen lessen.

Join The Mood! ??

AfroKids: Dit is een initiatie in Afrikaanse dans, waarbij je je lichaam leert te bewegen op het ritme van de muzikale klanken die je hoort.

AfroWorkout: Het is een hobby die Afrikaanse dans, gymnastiek en bodybuilding combineert, allemaal op het ritme van de Afrikaanse muziek.

Afromood dance: Het is gemoderniseerde en choreografische Afrikaanse dans.

AfroTribal-dans: het is een middel tot fysieke expressie dat het hele lichaam aangaat. Dat wil zeggen: dansen door energie uit de grond te halen en over te brengen op je hele lichaam. Allemaal op het muzikale ritme van de Djembé.

AfroRelax: Bestaat uit het strekken van onze ledematen en vervolgens het samentrekken en ontspannen van onze spieren om het lichaam zachter te maken. Allemaal op de muzikale klanken van de jungle. Ideale activiteit om met het gezin te doen om aan het eind van de week tot rust te komen of om de week goed te beginnen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Explore The world & Join The Mood! Affiche/flyers AfroMood dancestudio Belgium
  • foto: Join The Mood!