naar top
Gemeente Tremelo

Lezing UPV: De kwaal van de eeuw: rugpijn

Lage rugpijn blijft een van de duurste en meest invaliderende problemen van onze westerse beschaving. Logisch dus dat voor vele stakeholders (patiënten, paramedici, artsen, firma's en overheden) de focus hierop ligt. Nochtans kan een gezonde houding en levenswijze veel leed voorkomen. Als jonge professor verbonden aan het UZ Brussel brengt Maarten Moens deze materie op een boeiende en ...

Wanneer

  • 08 oktober 2020
    van 20.00 tot 22.00 uur

Prijs

5,00 euro (Basistarief: 5,00 €)

Waar

Zaal Lindebloesem
Kruisstraat 12 3120 Tremelo

Organisatie

Bibliotheek Tremelo

Info

Lage rugpijn blijft een van de duurste en meest invaliderende problemen van onze westerse beschaving. Logisch dus dat voor vele stakeholders (patiënten, paramedici, artsen, firma's en overheden) de focus hierop ligt. Nochtans kan een gezonde houding en levenswijze veel leed voorkomen. Als jonge professor verbonden aan het UZ Brussel brengt Maarten Moens deze materie op een boeiende en verstaanbare wijze. Als je je lichaam in conditie wil houden, kom dan zeker luisteren en voorkom dure, maar soms nutteloze behandelingen.

Door Prof. dr. Maarten Moens - UZ Brussel
Prof. dr. Maarten Moens startte zijn medische studies aan het Limburgs Universitair Centrum en vervolgde zijn medische studies aan de Vrije Universiteit Brussel. Zijn specialisatie neurochirurgie genoot hij in het Universitair Ziekenhuis Brussel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Moens Maarten