naar top
Gemeente Tremelo

Neos organiseert: Jef Neve speelt met u - UITGESTELD

Als u naar een concert gaat, dan bent u meestal ergens wel een beetje voorbereid op wat u te zien en horen zal krijgen. En u verwacht op zijn minst hetzelfde van de artiest die u gaat bekijken. Maar stel dat dit nu eens in beide gevallen niet zo is?! Wordt het een kakofonie, of net een heerlijke, frisse ontdekking van elkaar die kan uitmonden in blikken van verbazing, een schaterlach of een ...

Wanneer

  • 15 december 2020
    van 14.30 tot 17.00 uur

Waar

vertrek parking Vinneweg
Vinneweg 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

Als u naar een concert gaat, dan bent u meestal ergens wel een beetje voorbereid op wat u te zien en horen zal krijgen. En u verwacht op zijn minst hetzelfde van de artiest die u gaat bekijken. Maar stel dat dit nu eens in beide gevallen niet zo is?! Wordt het een kakofonie, of net een heerlijke, frisse ontdekking van elkaar die kan uitmonden in blikken van verbazing, een schaterlach of een klein traantje? Ontdek het mee met ons!
Jef Neve komt het podium op zonder enige vorm van voorbereiding, en zal aan u vragen om hem ideeën te bezorgen. Een thema, een voorwerp of persoon, een muziekstijl,…gooi het er maar uit, hij gooit het op zijn beurt weer allemaal bij elkaar in zijn hoofd en zijn vingers doen de rest.
Ontdek samen met deze meester-componist en dito improvisator waartoe hij allemaal in staat is “on the spot” en laat u verrassen door dit geweldige talent!

Prijs 30 €/persoon - inclusief drankje. Storten voor: 20 oktober 2020

Enkel voor leden. Bij volzet wordt een wachtlijst aangelegd voor eventuele bijkomende voorstellingen.

Plaats: Domein De Vesten Kanaalweg 6 - 2430 LAAKDAL
Met eigen vervoer. Mondmasker verplicht.

Contactpersoon: Herwig De Leersnyder - 015/236112 - hdeleersnyder@gmail.com.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Neos