naar top
Gemeente Tremelo

Neos organiseert: Onemanshow Arnout Van Den Bossche

Arnout Van den Bossche is burgerlijk ingenieur én comedian. Hij is een fenomeen en wordt weleens de onbekendste bekende comedian genoemd. Hij vulde met gemak het Sportpaleis en is nu ook bij Neos te zien. Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje ...

Wanneer

  • 16 november 2020
    van 13.30 tot 17.00 uur

Waar

vertrek parking Vinneweg
Vinneweg 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

Arnout Van den Bossche is burgerlijk ingenieur én comedian. Hij is een fenomeen en wordt weleens de onbekendste bekende comedian genoemd. Hij vulde met gemak het Sportpaleis en is nu ook bij Neos te zien.
Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega's. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe praten ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue. Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

Prijs 30 €/persoon - inclusief drankje. Storten voor: 20 oktober 2020

Enkel voor leden. Bij volzet wordt een wachtlijst aangelegd voor eventuele bijkomende voorstellingen.

Plaats: Hangar 3020 Rijweg 126 - 3020 HERENT
Met persoonlijk transport, mondmasker verplicht.

Contactpersoon: Herwig De Leersnyder - 015/236112 - hdeleersnyder@gmail.com.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: neos