naar top
Gemeente Tremelo

Sinterklaas op huisbezoek

De Sint bezoekt coronaproef kinderen uit Tremelo en Baal Naast vele pakjes brengt de Sint wat lekkers. De Sint zal op aangeduid moment op je inschrijvingsformulier, aankloppen en wacht op een paar meters afstand tot de kinderen aan de deur verschijnen. Na een kort ontmoetingsmoment van een paar minuten, voldoende om eventueel een foto te nemen, vertrekt de sint naar een volgend adres. Aan de ...

Wanneer

 • 04 december 2020
  -
  05 december 2020
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 17.00 tot 20.00uur
  zaterdag
  van 17.00 tot 20.00uur
  zondag
  Gesloten

Prijs

5,00 euro (gratis voor leden Tremelo-Baal niet-leden betalen 5€ per kind. Maak je anders snel lid van onze Gezinsbond en geniet van vele voordelen)

Waar

Alain Tits
Pater Damiaanstraat 19 3120 Tremelo

Reservaties

e-mail
alain.tits@telenet.be

Organisatie

Gezinsbond Tremelo-Baal

Info

De Sint bezoekt coronaproef kinderen uit Tremelo en Baal Naast vele pakjes brengt de Sint wat lekkers.

De Sint zal op aangeduid moment op je inschrijvingsformulier, aankloppen en wacht op een paar meters afstand tot de kinderen aan de deur verschijnen. Na een kort ontmoetingsmoment van een paar minuten, voldoende om eventueel een foto te nemen, vertrekt de sint naar een volgend adres. Aan de deur vinden de kinderen hun cadeautjes (zelf aangekocht) en wat snoepgoed (vanwege de Gezinsbond). Inschrijven kan tot 15 november of bellen vanaf 10 november naar nr. 016/52 02 28 tussen 18u en 20u.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
 • foto: