Programmeer en game/reality kamp (i.s.m. G-lab)

We focussen ons op de beginnende toekomstige programmeurs. We gaan aan de slag met het programmeren van verschillende robots. Daarnaast maken we ook gebuik van Scratch om onze skills uit te breiden en laten we jullie kennismaken met microbits. Ook gamen op verschillende platformen (VR, PS, WII, ...) mag niet ontbreken. Dit alles wordt afgewisseld met een flinke dosis games & reality. Tij...

Wanneer

  • 12 april 2021
    -
    16 april 2021

Prijs

125,00 euro

Waar

Zaal Lindebloesem
Kruisstraat 12 3120 Tremelo

Reservaties

E-ticket bestellen

Contact

Telefoon
016 52 54 40
e-mail
vrijetijd@tremelo.be

Organisatie

Gemeente Tremelo

Info

We focussen ons op de beginnende toekomstige programmeurs. We gaan aan de slag met het programmeren van verschillende robots. Daarnaast maken we ook gebuik van Scratch om onze skills uit te breiden en laten we jullie kennismaken met microbits. Ook gamen op verschillende platformen (VR, PS, WII, ...) mag niet ontbreken.
Dit alles wordt afgewisseld met een flinke dosis games & reality. Tijdens deze activiteiten gaan we de computerspellen in het echt beleven. Een hunting game, een spelletje archery tag, een fortnitespel met behulp van lasergames, ... Dit staat allemaal op het programma om er een onvergetelijke week van te maken.

Jongeren van 8 - 14 jaar kunnen deelnemen.
Let op: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: archery tag
  • foto: Programmeren