Dwars door het Hageland-challenge

Het Hageland, da's dé gravelstreek bij uitstek. De profs ondervinden dat aan de lijve tijdens Dwars door het Hageland, op zaterdag 5 juni. Met holle wegen, bospaden en grindwegen zoekt deze koers alle lekkernijen van de streek op. Heel de maand mei effenen wij voor hen het pad. Jouw versie van Dwars door het Hageland begint aan het Sven Nys Cycling Center. Deze gravelroute telt 75 km en ...

Wanneer

  • 01 mei 2021
    van 00.00 uur

Prijs

Gratis

Waar

Sven Nys Cycling Center
Balenbergstraatje 11 3128 Baal (Tremelo)

Contact

website
http://www.sncc.be

Organisatie

Sven Nys Cycling Center

Info

Het Hageland, da's dé gravelstreek bij uitstek. De profs ondervinden dat aan de lijve tijdens Dwars door het Hageland, op zaterdag 5 juni. Met holle wegen, bospaden en grindwegen zoekt deze koers alle lekkernijen van de streek op. Heel de maand mei effenen wij voor hen het pad. Jouw versie van Dwars door het Hageland begint aan het Sven Nys Cycling Center. Deze gravelroute telt 75 km en zo'n 500 hoogtemeters.

Download het gpx-bestand op www.sncc.be. Neem onderweg een selfie aan de Maagdentoren in Zichem of de Vlooybergtoren in Tielt-Winge en post 'm op instagram met #DDHHchallenge en maak kans op één van de Hageland-wielertruitjes.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: DDHH-challenge