Gratis digitale infoavond voor wie gaat (ver)bouwen

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de betrouwbare aannemers van Energiek Wonen en de inzet van een renovatiebegeleider geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO en de gemeenten je graag een duwtje in de rug. Wil je meer weten over Energiek Wonen en renovatiebegeleiding? Schrijf je dan in op deze digitale infoavond van Energiehuis IGO voor alle inwoners van de gemeentes Begij...

Wanneer

  • 23 juni 2021
    van 19.30 tot 22.00 uur

Waar

Online
0nline 3120 Tremelo

Reservaties

E-ticket bestellen

Info

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de betrouwbare aannemers van Energiek Wonen en de inzet van een renovatiebegeleider geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.
Wil je meer weten over Energiek Wonen en renovatiebegeleiding? Schrijf je dan in op deze digitale infoavond van Energiehuis IGO voor alle inwoners van de gemeentes Begijnendijk, Boortmeerbeek, Keerbergen en Tremelo. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht en kan via het inschrijvingsformulier op https://bit.ly/3f7fpew.
Wel geïnteresseerd, maar geen inwoner van één van bovenstaande gemeentes? Het overzicht van onze andere infoavonden vind je op onze website.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Gratis digitale infoavond voor wie gaat (ver)bouwen