Schatten van Vlieg in Bibliotheek Tremelo

Aan alle schattenjagers! Zie jij wat ik zie? Ogen goed openhouden, want alleen zo kraak je de code van de schatkist! Deze zomer kan je met je gezin weer drie leuke schattenzoektochten doen in Tremelo. De spannende, ietwat culturele, maar vooral superleuke zoektochten sturen je met je hele gezin op ontdekking in de bibliotheek, het Damiaanmuseum en het Sven Nys Cycling Center. Je kan de ...

Wanneer

  • 01 juli 2021
    van 00.00 uur

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek Tremelo
Kruisstraat 12 3120 Tremelo

Info

Aan alle schattenjagers! Zie jij wat ik zie? Ogen goed openhouden, want alleen zo kraak je de code van de schatkist!

Deze zomer kan je met je gezin weer drie leuke schattenzoektochten doen in Tremelo. De spannende, ietwat culturele, maar vooral superleuke zoektochten sturen je met je hele gezin op ontdekking in de bibliotheek, het Damiaanmuseum en het Sven Nys Cycling Center. Je kan de zoektochten heel de zomervakantie doen, tijdens de openingsuren van de centra.

De beste speurneuzen maken dit jaar trouwens kan op een extra beloning!
Slaag jij erin om de zoektochten alle drie te doen en alle codes te kraken? Dan maak je kans op een supercool prijzenpakket. Bij je eerste zoektocht krijg je een stempelkaartje dat je bij je laatste zoektocht (volgestempeld) weer achterlaat. Waar en wanneer je start, kies je helemaal zelf! De winnaars krijgen een seintje na de zomervakantie.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Schatten van Vlieg