Met Neos naar Daens de musical

Daens, de musical: donderdag 23 september 2021 14u, Studio 100 Pop-Up Theater, Puurs Elf jaar nadat Daens in première ging, herneemt Studio 100 deze topproductie in haar nieuwe theater. De musical Daens, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 van Stijn Coninx, gaat over recht en onrecht, over leven en dood in het Aalst van 1900 en dompelt ons onder in het rauwe, uitzichtloze leven...

Wanneer

  • 23 september 2021
    van 10.00 tot 19.00 uur

Waar

vertrek parking Vinneweg
Vinneweg 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

Daens, de musical: donderdag 23 september 2021 14u, Studio 100 Pop-Up Theater, Puurs

Elf jaar nadat Daens in première ging, herneemt Studio 100 deze topproductie in haar nieuwe theater.

De musical Daens, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 van Stijn Coninx, gaat over recht en onrecht, over leven en dood in het Aalst van 1900 en dompelt ons onder in het rauwe, uitzichtloze leven van de arbeidersklasse. Één man gaat echter de strijd aan met het immense onrecht van die tijd, priester Adolf Daens.
Niemand minder dan Peter Van de Velde zal gestalte geven aan de titelrol van Adolf Daens. Ook Jo De Meyere (bisschop Stillemans), Jelle Cleymans (socialistische voorman Jan De Meeter) en Free Souffriau (Nette Scholiers) zullen te zien zijn in deze nieuwe productie.

De rijdende tribunes en decors van het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs zorgen voor een unieke, beklijvende versie van deze succesmusical. Het publiek wordt meegezogen in het verhaal door het groots speelveld, de nieuwste theatertechnieken én een kwalitatief audiosysteem met hoofdtelefoons (dat eerder al zijn dienst bewees tijdens spektakelmusical 40-45).

We gaan met de autocar en er is een koude schotel voorafgaand aan de voorstelling.
Inschrijven door middel van storting van 88 euro (ticket cat. 1, busvervoer en koude schotel voorafgaand aan de voorstelling inbegrepen), kandidaat-leden: 100 euro voor 15 juli 2021.
Vertrek bus op de Vinnewegparking wordt later medegedeeld.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Neos
  • foto: Neos