Schildpadtijd (groot)ouder/kind

Wat is Schildpadtijd? Het zijn lessen waarin de kinderen, op een speelse en soms ook serieuze manier, hun lijf, gevoelens en gedachten leren kennen. En dit via live klank, muziek, beweging, yogahoudingen, massagaspelletjes, mindfulness- ademhalings- en verbeeldings oefeningen. Plezier beleven en je op je gemak voelen staan voorop. Schildpad Keya ondersteunt hen hierbij. In deze les doe j...

Wanneer

  • 25 september 2021
    van 10.00 tot 11.00 uur

Prijs

17,00 euro

Waar

Temenos - mindfulnesspraktijk
Nieuwstraat 49 3120 Tremelo

Reservaties

E-ticket bestellen
Telefoon
0485 37 08 52
e-mail
grittamaes@schildpadtijd.be

Info

Wat is Schildpadtijd?
Het zijn lessen waarin de kinderen, op een speelse en soms ook serieuze manier, hun lijf, gevoelens en gedachten leren kennen. En dit via live klank, muziek, beweging, yogahoudingen, massagaspelletjes, mindfulness- ademhalings- en verbeeldings oefeningen. Plezier beleven en je op je gemak voelen staan voorop. Schildpad Keya ondersteunt hen hierbij. In deze les doe je het samen met jouw (klein)kind. ook tantes, nonkels, oudere broer of zus kunnen een duo vormen.

Voor wie?
Kinderen van 5 tot 10 jaar en hun (groot)ouders

Thuis regelmatig schildpadtijd nemen is plezant en ontspannend. Daarom is er elke maand een kind/ouderdag zodat jij, grootouder of grote broer/zus kennismaakt met de oefeningen. Samen oefenen kan nog leuker zijn.

Bijdrage
Proefles: 5 euro/persoon
Losse les: 14 euro/persoon
Beurt op kaart: 12 euro/kind + 5 euro opleg ouder
Beurtenkaart 6 lessen = 70 euro

Laten weten of je mee komt doen is verplicht aangezien de plekjes beperkt zijn.
Indien je een proefles wilt volgen, ook zeker inschrijven hiervoor via de website.

De begeleiding
Gritta Maes is gediplomeerd leerkracht lager onderwijs en mindfulnesscoach.
Ze begeleidt al enkele jaren Schildpadtijd-lessen en ziet elke keer weer hoe de kinderen opgaan in en deugd hebben van de oefeningen en genieten van de rustmomenten.

De les gaat door buiten bij mooi weer in de tuin in Tremelo of bij frisser weer in een mooie zaal in Betekom (Naast sporthal)

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Schildpadtijd Ouder/kind