Fietsbieb Tremelo

Fietsbieb Tremelo: leen een kinderfiets tegen een prijsje! Bij de Fietsbieb, een initiatief van Beweging. net, leen je een kinderfietsje voor een kleine prijs. Is jouw kleine coureur de fiets ontgroeid? Ruil hem dan gewoon in voor een groter exemplaar! Voor 20 euro per jaar (plus 20 euro waarborg) kies je een kinderfiets. Alle kinderen van 2 tot 12 jaar en hun ouders zijn er iedere laa...

Wanneer

  • 30 oktober 2021
    van 10.00 tot 12.00 uur

Waar

Sven Nys Cycling Center
Balenbergstraatje 11 3128 Baal (Tremelo)

Organisatie

Fietsbieb Tremelo

Info

Fietsbieb Tremelo: leen een kinderfiets tegen een prijsje!

Bij de Fietsbieb, een initiatief van Beweging. net, leen je een kinderfietsje voor een kleine prijs. Is jouw kleine coureur de fiets ontgroeid? Ruil hem dan gewoon in voor een groter exemplaar!

Voor 20 euro per jaar (plus 20 euro waarborg) kies je een kinderfiets. Alle kinderen van 2 tot 12 jaar en hun ouders zijn er iedere laatste zaterdag van de maand, van 10 tot 12 uur, welkom!

Tijdens het vaste openingsmoment helpen de Fietsbiebvrijwilligers jouw kleine crosser met de keuze en het op maat stellen van de fiets. Nog even het fietsje uitproberen? Dat kan boven op de Balenberg! Goedgekeurd? Dan kan de fiets meegenomen worden! Wil je gedurende het jaar een fiets met een andere kleur, maat of model? Ruil het huidige exemplaar gratis om tijdens de openingsuren.

Meewerken?
Heb jij nog een kinderfiets staan? En is deze in goede staat? Breng hem naar de Fietsbieb en geef hem een tweede leven. Om jou te bedanken ontvang jij een jaarabonnement
voor de Fietsbieb voor jezelf of om aan iemand anders te schenken.

Graag zelf de handen uit de mouwen steken? Beweging.net zoekt enthousiaste vrijwilligers om aan de fietsjes te sleutelen. Interesse? Laat het ons weten via tremelo@fietsbieb.be.

De fietsbieb is een initiatief van Beweging.net met steun van gemeente Tremelo, provincie Vlaams-Brabant en het Sven Nys Cycling Center.

Meer informatie vind je op www.tremelo.be/fietsbieb-tremelo.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Logo Fietsbieb