Met Neos naar André Rieu

André Rieu - Zondag 9 januari 2022, 19u, sportpaleis, Antwerpen Het nieuwjaarsconcert van André Rieu is de perfecte manier om samen het nieuwe jaar in te walsen. In 2021 brengt André Rieu een volledig nieuwe show, waarin de charismatische dirigent en violist samen met zijn Johann Strauss-orkest alle registers zal opentrekken. Op het programma staan de mooiste songs uit film, musical, op...

Wanneer

  • 09 januari 2022
    van 19.00 tot 22.00 uur

Waar

vertrek parking Vinneweg
Vinneweg 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

André Rieu - Zondag 9 januari 2022, 19u, sportpaleis, Antwerpen

Het nieuwjaarsconcert van André Rieu is de perfecte manier om samen het nieuwe jaar in te walsen. In 2021 brengt André Rieu een volledig nieuwe show, waarin de charismatische dirigent en violist samen met zijn Johann Strauss-orkest alle registers zal opentrekken. Op het programma staan de mooiste songs uit film, musical, opera en operette en uiteraard de grootste traditionele klassiekers.

André Rieu is er rotsvast van overtuigd dat klassieke muziek voor iedereen toegankelijk is en dat bewijst hij met het wereldwijde succes van zijn liveconcerten. Zijn onnavolgbare manier om het publiek bij de hand te nemen en van begin tot einde te laten opgaan in het spektakel, heeft van André Rieu één van de grootste entertainers van zijn generatie gemaakt. Hij slaagt er in om klassieke muziek plezierig en tijdloos te maken.

Neos zal er bij zijn en zit op de eerste rijen van het balkon. Het balkon komt over de laatste rijen van de parterre heen. Deze plaatsen bieden een mooi overzicht van het hele podiumgebeuren. Wie zet met ons mee het nieuwe jaar in?

We reserveren Ticket met busvervoer en warme dagschotel voorafgaand.Inschrijvingen zijn door het grote succes al afgesloten.
In de prijs zijn de tickets, bus en een warme dagschotel voor het concert inbegrepen.

Contactpersoon: Geneviève Leroy - 0475/76 60 21 - gleroy@telenet.be.

Opstapplaats en uur volgen later.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Neos