Kunstmarkt Tremartre 2022

Na twee jaar 'corona' stilte hernemen we onze kunstmarkt Tremartre! Op zondag, 4 september 2022, van 11.00u tot 18.30u, organiseert Kunstkring Gesigneerd, voor de negende maal, in het centrum van Tremelo, onder de kerktoren, een open lucht kunst- en ambachtenmarkt, Tremartre, in een gezellige ambiance à la Montmartre. Kunstenaars en ambachtslui krijgen de gelegenheid om hun werk te tonen...

Wanneer

  • 04 september 2022
    van 11.00 tot 18.30 uur

Prijs

Gratis

Waar

Damiaanplein
Veldonkstraat 1 3120 Tremelo

Contact

Telefoon
+32497480322
e-mail
corinne_raes@hotmail.com
website
https://www.kunstkringgesigneerd.be

Organisatie

Kunstkring Gesigneerd

Info

Na twee jaar 'corona' stilte hernemen we onze kunstmarkt Tremartre!
Op zondag, 4 september 2022, van 11.00u tot 18.30u, organiseert Kunstkring Gesigneerd, voor de negende maal, in het centrum van Tremelo, onder de kerktoren, een open lucht kunst- en ambachtenmarkt, Tremartre, in een gezellige ambiance à la Montmartre.
Kunstenaars en ambachtslui krijgen de gelegenheid om hun werk te tonen, te verkopen en eventueel te demonstreren.
Naar gewoonte sluit Kunstkring Gesigneerd en Muziekschool Sonora de vakantieperiode af met een gezellige kunstmarkt in het hart van Tremelo. Gezelligheid troef ! Meer dan 100 creatievelingen zakken af naar het centrum van Tremelo. Kunstkring Gesigneerd is trots op de verscheidenheid van het aanbod. De kunstenaars van Tremartre biedt een waaier van kunstvormen aan. Voor ieder wat wils! Iedereen die met passie iets creëert is welkom op onze markt. Onze kunstenaars zijn creatief met hout, naald en draad, kalligrafie, doek en verf, klei en steen, cosmetica, lederwaren, vilt en nog veel meer… Deze editie zullen er verscheidene houtdraaiers hun hout draaien en Ijzerhard smeedt het staal en Lieve Lieckens vlecht manden, Marie Louise kapt letters in steen, voor de ogen van de bezoekers.
Het gemeentehuis maakt weer deel uit van onze markt, de kantklossers van 'De Vlasblomme' demonstreren er hun kunnen. Volwassenen en kinderen kunnen ook actief deelnemen. En Ida Van der Poel heeft aan ons terras een plaatsje waar kinderen hun eigen glas kunnen beschilderen.
En zoals elk Belgisch feest moet er natuurlijk gegeten en gedronken worden. Onze bezoekers kunnen proeven en naar huis gaan met kazen , honing, confituren, advocaat, notenpasta's... En zelf bieden we onze bezoekers de mogelijkheid te verpozen, met een drankje, een hapje of een ijsje, op ons gezellig terras.
En dit alles met de muzikale omkadering van de Tremelose muziekschool Sonora. Graag maken we er , voor allen, een gezellige dag van!

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Kunstmarkt Tremartre
  • foto: tremartre
  • foto: Tremartre 2022
  • foto: kunstmarkt Tremartre