ROB-vertelling met Erhan Dermici

De ROB-vertelling komt opnieuw naar Tremelo! Vorig jaar genoten ruim 750 toeschouwers van een gratis ROB-vertelling door Steven Goegebeur aan het Sven Nys Cycling Center. De reacties waren overweldigend en de goesting in een volgende editie was meteen groot. Dit jaar strijkt de ROB-vertelling neer op het grasveld rond de handen, naast het Damiaanmuseum. In deze feeërieke setting bieden w...

Wanneer

  • 23 augustus 2022
    van 20.00 tot 22.00 uur

Prijs

Gratis

Waar

Damiaanmuseum
Pater Damiaanstraat 37 3120 Tremelo

Organisatie

Visit Tremelo

Info

De ROB-vertelling komt opnieuw naar Tremelo! Vorig jaar genoten ruim 750 toeschouwers van een gratis ROB-vertelling door Steven Goegebeur aan het Sven Nys Cycling Center. De reacties waren overweldigend en de goesting in een volgende editie was meteen groot.
Dit jaar strijkt de ROB-vertelling neer op het grasveld rond de handen, naast het Damiaanmuseum. In deze feeërieke setting bieden we opnieuw een avondje stand-up comedy in de intussen-gekende formule: breng je eigen stoeltje mee, zoek een mooi plaatsje en geniet van een gratis comedy-avond. De toeschouwers krijgen nog een gratis streekdrankje en worden zo getrakteerd op een topavond!
De voorstelling start om 20u. Verteller van dienst is Erhan Dermici. Het belooft dus een topavond te worden!

Voor én na de voorstelling kan je aan kortingstarief het Damiaanmuseum bezoeken! Het museum opent zijn deuren van 18.00 uur tot 20.00 uur en van 21.00 uur tot 23.00 uur.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: ROB-vertelling