Belgian Mercedes-Benz Club Start de Tour Damiaan

Belgian Mercedes-Benz Club Kruis deze dag aan in je agenda!! 28 Augustus 2022 Beste buren op 28 augustus zullen jullie in onze straten veel oldtimers met een ster zien passeren in onze straten en rond het complex van WZC Damiaan & Huize de Veuster. De Belgische Mercedes-Benz Club organiseert een tour ten voordele van de inwoners van VZW Huize de Veuster. Elk van onze ingeschreven lede...

Wanneer

  • 28 augustus 2022
    van 09.00 tot 11.00 uur

Prijs

Gratis

Waar

vzw Huize De Veuster
Pater Damiaanstraat 33b 3120 Tremelo

Organisatie

vzw Belgian Mercedes-Benz_Club

Info

Belgian Mercedes-Benz Club

Kruis deze dag aan in je agenda!!
28 Augustus 2022

Beste buren op 28 augustus zullen jullie in onze straten veel oldtimers met een ster zien passeren in onze straten en rond het complex van WZC Damiaan & Huize de Veuster.
De Belgische Mercedes-Benz Club organiseert een tour ten voordele van de inwoners van VZW Huize de Veuster.
Elk van onze ingeschreven leden zal een duit in het zakje doen en alles inkomsten gaan rechtstreeks naar de VZW Huize de Veuster.
Jullie zijn van harte welkom om onze glimmende sterren te komen bewonderen op die Zondag 28 augustus 2022 op de Parking van Ninde Kerk.
Onze MB Support team zal jullie tussen 9H00 & 10H15 met plezier een woordje uitleg geven van de aanwezige modellen.
De wagens starten om 10H15 onder de triomfboog en worden afgevlagd to 11H00 door de inwoners van Huize de Veuster.
Lynn & Koen Van de Perre stellen deze rit om 'Huize De Veuster & WZC Damiaan in de schijnwerpers te zetten van onze MB koplampen. De Damiaan tour brengt ons in delen van glooiend Vlaams & Waals Brabant, we rijden door bijzondere natuurdomeinen en meanders van de Dijle evenals de tuinen van Hoegaarden, om nadien in de stijl van onze wagens op een wijnkasteel Haksberg een pauze te kunnen nemen. Zorg dat je aan de start staat ts 10H15 en 11H00 maar je bent reeds welkom op het Parking van Ninde tussen 09H00 tem 11H00.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Standbeeld, Pater Damiaan aan Damiaan Museum
  • foto: BMBC Sterren op de Parking