Speelpunt baby's en peuters

Baby's en peuters leren al spelend: kruipen, met balletjes rollen, evenwicht zoeken, andere kinderen ontmoeten, … Op het peuterspeelpunt krijgen ze alle kansen om zichzelf en hun omgeving te ontdekken met nieuw en uitdagend spelmateriaal. Tegelijk kunnen de (groot)ouders meespelen, toekijken of met andere ouders babbelen. De (groot)ouders blijven de hele tijd aanwezig, kunnen samen met...

Wanneer

  • 06 juni 2023
    van 09.30 tot 11.15 uur
  • 19 september 2023
    van 09.30 tot 11.15 uur
  • 05 december 2023
    van 09.30 tot 11.15 uur

Prijs

Gratis

Waar

Lindezaal (naast bibliotheek)
Kruisstraat 12 3120 Tremelo

Organisatie

Huis van het Kind Tremelo

Info

Baby's en peuters leren al spelend: kruipen, met balletjes rollen, evenwicht zoeken, andere kinderen ontmoeten, … Op het peuterspeelpunt krijgen ze alle kansen om zichzelf en hun omgeving te ontdekken met nieuw en uitdagend spelmateriaal. Tegelijk kunnen de (groot)ouders meespelen, toekijken of met andere ouders babbelen.

De (groot)ouders blijven de hele tijd aanwezig, kunnen samen met de kindjes spelen en gezellig met andere opvoeders praten. Zo kan je bij elkaar terecht met opvoedingsvragen. Ook de coördinator Huis van het Kind zal aanwezig zijn voor een babbeltje of een vraag.

Het peuterspeelpunt is gratis, maar inschrijven is nodig.
Er is water, koffie en thee voorzien.

Voor wie? Alle (groot)ouders met hun kind (0-3j) zijn welkom!
Waar? Lindebloesemzaal Kruisstraat 12, 3120 Tremelo
Wanneer?

Het speelpunt vindt plaats van 9u30 tot 11u15 en is doorlopend open. Je kiest dus zelf wanneer je arriveert en vertrekt. Het begeleide ouder-kind lesje door Kapoentjesgym zal plaatsvinden van 10u tot 10u45. Een half uur tevoren en een half uur erna is er vrij spel mogelijk in het speellandschap.

Speelpunt 1: dinsdag 6 juni 2023
Speelpunt 2: dinsdag 19 sept 2023
Speelpunt 3: dinsdag 5 december 2023

Inschrijven?

Omdat we voor het peuterspeelpunt samenwerken met Kapoentjesgym, is inschrijving vanaf de kruipleeftijd (+- één jaar) noodzakelijk, zo kan u samen met uw kind deelnemen aan het begeleide lesje.

Inschrijven kan via www.tremelo.be/vrijetijdsloket.

(Groot)ouders met hun baby zijn zonder inschrijving welkom, ze kunnen niet actief deelnemen aan het lesje maar wel mee genieten van de sfeer (muziek, beweging, bellenblaas,…). Voor de baby's is een apart speelplekje voorzien.

Kostprijs

Deze activiteit is GRATIS.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Speelpunt baby's en peuters