Yoga: Harmonie en rust

Yoga is een rustige plek op je mat waar je langzamer kunt gaan en dichter bij jezelf kunt komen. Je leert naar je lichaam te luisteren en te accepteren wat je voelt. Je ademhaling helpt je om in het huidige moment te blijven. Het is een kans om even stil te staan bij je gedachten, ze op te merken en ze voorbij te laten gaan. In deze lessen richten we ons sterk op het parasympathische ...

Wanneer

 • 19 april 2024
  -
  28 juni 2024
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 10.00 tot 11.00uur
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

11,00 euro (Losse beurt - 14,00 euro, Jaarabonnement - 342,00 euro)

Waar

Dance Studio vzw
Boerenkrijglaan 11 3120 Tremelo

Contact

e-mail
info@yogameterika.com

Organisatie

Liekens Erika

Info

Yoga is een rustige plek op je mat waar je langzamer kunt gaan en dichter bij jezelf kunt komen. Je leert naar je lichaam te luisteren en te accepteren wat je voelt. Je ademhaling helpt je om in het huidige moment te blijven. Het is een kans om even stil te staan bij je gedachten, ze op te merken en ze voorbij te laten gaan.


In deze lessen richten we ons sterk op het parasympathische zenuwstelsel om pijn, stress en vermoeidheid te verminderen. De focus op het leren voelen van je lichaam.


Yoga heeft de kracht om stress te verminderen en kan ondersteunding bieden bij chronische klachten. Het biedt een helende ervaring van rust en ontspanning, zonder enige moeite. Door zachte rek- en strekbewegingen te doen in het ritme van je ademhaling, kun je ruimte creƫren in lichaam en geest.Een 'gratis' proefles is mogelijk op aanvraag.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
 • foto: Yoga met Erika