Kinderen van Zeppos

Ontdek de Geheimen Achter de Iconische BRT-Jeugdfeuilletons met Auteur Peter Van Camp Onder de titel "Kinderen van Zeppos" neemt Van Camp ons mee op een nostalgische reis door de pioniersjaren van de Vlaamse fictie, waarbij hij de onthullende achtergrondverhalen deelt achter series als Kapitein Zeppos, Johan en de Alverman, Axel Nort, Fabian Van Fallada en vele anderen. De originele...

Wanneer

  • 18 april 2024
    van 19.30 tot 21.30 uur

Prijs

4,00 euro

Waar

Zaal Lindebloesem
Kruisstraat 12 3120 Tremelo

Reservaties

E-ticket bestellen
Telefoon
016/52 54 73
e-mail
bibliotheek@tremelo.be

Contact

Telefoon
016/52 54 73
e-mail
bibliotheek@tremelo.be

Organisatie

Bibliotheek Tremelo

Info

Ontdek de Geheimen Achter de Iconische BRT-Jeugdfeuilletons met Auteur Peter Van Camp


Onder de titel "Kinderen van Zeppos" neemt Van Camp ons mee op een nostalgische reis door de pioniersjaren van de Vlaamse fictie, waarbij hij de onthullende achtergrondverhalen deelt achter series als Kapitein Zeppos, Johan en de Alverman, Axel Nort, Fabian Van Fallada en vele anderen. De originele verhalen groeiden uit tot Vlaams erfgoed, de makers waren echte tv-pioniers.


De lezing, gebaseerd op het gelijknamige boek, belooft een unieke inkijk te geven met zelden geziene foto's, muziek en boeiende verhalen. 


Mis deze unieke kans niet om de geschiedenis van de Vlaamse jeugdtelevisie te ontdekken en herbeleef de magie van de BRT-jeugdfeuilletons.


Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: zeppos