Infoavond: Help mee de Aziatische Hoornaar te vangen

De Aziatische hoornaar is een invasieve exoot die zich snel uitbreidt en een reële bedreiging vormt voor onze biodiversiteit en bestuiving van gewassen. Wanneer mensen in de buurt van nesten komen, kunnen bovendien gevaarlijke confrontaties plaatsvinden. Wil jij helpen om de Aziatische hoornaar te bestrijden? Geef je op via online formulier voor de infoavond. De gemeente deelt 5...

Wanneer

  • 17 april 2024
    van 20.00 tot 22.00 uur

Prijs

Gratis

Waar

Lindebloesem
Kruisstraat 12 3120 Tremelo

Reservaties

E-ticket bestellen

Organisatie

Gemeente Tremelo

Info

De Aziatische hoornaar is een invasieve exoot die zich snel uitbreidt en een reële bedreiging vormt voor onze biodiversiteit en bestuiving van gewassen. Wanneer mensen in de buurt van nesten komen, kunnen bovendien gevaarlijke confrontaties plaatsvinden.


Wil jij helpen om de Aziatische hoornaar te bestrijden?


Geef je op via online formulier voor de infoavond. De gemeente deelt 50 selectieve vallen uit om de koninginnen van de Aziatische Hoornaar te vangen. Op de infoavond verdelen we deze en vertellen we je alles wat je moet weten om de vallen te gebruiken.


Kan je niet op de infoavond aanwezig zijn, maar wil je graag een hoornaarval ophangen? Neem dan contact op met de milieudienst via 016 52 54 58 of milieudienst@tremelo.be.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Aziatische hoornaar