Autovrije Zondag 2017

Deze informatie is niet meer actueel!
Autovrije Zondag in Tremelo staat ook dit jaar in het teken van de fiets en van verkeersveiligheid. We sluiten het Damiaanplein en een deel van de Schrieksebaan af en bezoekers kunnen o.a. (elektrische) fietsen testrijden, hun fiets laten graveren, met gekke fietsen rijden, een lekker Fairtradeproduct nuttigen. Programma: 10.00 uur: Inhuldiging nieuwe fietsroute 'Dwars door Tremelo', die het ...

Wanneer

  • 17 september 2017
    van 09.00 tot 13.00 uur

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

Gemeentehuis Tremelo
Veldonkstraat 1 3120 Tremelo

Contact

Telefoon
016/52.54.55
e-mail
mobiliteit@tremelo.be

Organisatie

Gemeente Tremelo

Info

Autovrije Zondag in Tremelo staat ook dit jaar in het teken van de fiets en van verkeersveiligheid. We sluiten het Damiaanplein en een deel van de Schrieksebaan af en bezoekers kunnen o.a. (elektrische) fietsen testrijden, hun fiets laten graveren, met gekke fietsen rijden, een lekker Fairtradeproduct nuttigen.
Programma:
10.00 uur: Inhuldiging nieuwe fietsroute 'Dwars door Tremelo', die het Damiaanmuseum verbindt met het Sven Nys Cycling Centrum. Alle aanwezigen die met de fiets komen, krijgen voor die dag een voucher voor gratis toegang tot zowel het Damiaanmuseum als het museum van het Sven Nys Cycling Center.
11.00 uur: Prijsuitreiking Zo Dichtblij
11.45 uur: Dankwoordje voor onze kringloopkrachten (compostmeesters) + ons kruidentuinvrouwtje
11.50 uur: Huldiging van onze Mooimakers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Autovrije Zondag