naar top
Gemeente Tremelo

Met Neos naar Cirque du Soleil “Toruk”

Deze informatie is niet meer actueel!
Cirque du Soleil “Toruk”: zondag 17 maart 2019, 17u, Sportpaleis Antwerpen Volgend optreden waarvoor al ingeschreven kan worden is Cirque du Soleil zondag 17 maart 2019 Toruk in het Sportpaleis Antwerpen. We moeten de inschrijvingsperiode al zeer vroeg op gang trekken om zeker te zijn van mooie plaatsen. Toruk heeft immers zo'n groot decor dat de capaciteit van het Antwerps Sportpaleis meer ...

Wanneer

  • 17 maart 2019
    van 00.00 tot 23.59 uur

Waar

vertrek parking Vinneweg
Vinneweg 3120 Tremelo

Organisatie

Neos Tremelo-Baal

Info

Cirque du Soleil “Toruk”: zondag 17 maart 2019, 17u, Sportpaleis Antwerpen
Volgend optreden waarvoor al ingeschreven kan worden is Cirque du Soleil zondag 17 maart 2019 Toruk in het Sportpaleis Antwerpen. We moeten de inschrijvingsperiode al zeer vroeg op gang trekken om zeker te zijn van mooie plaatsen. Toruk heeft immers zo'n groot decor dat de capaciteit van het Antwerps Sportpaleis meer dan gehalveerd is. Neos kan tot begin november 500 tickets in eerste categorie in optie houden. De Prijs voor ticket en busvervoer is 100 € (kandidaat leden 110 €), het gaat om dure tickets en door de koude schotel te laten vallen, drukken we de prijs enigszins.
Het spektakel 'Toruk', geïnspireerd op de film 'Avatar' van James Cameron voert je mee naar de wereld van Pandora in een visueel verbluffend livedecor. Aanwezigen worden meegenomen op een avontuurlijke reis doorheen een nieuwe wereld vol verbeelding, ontdekkingen en eindeloze mogelijkheden. Toruk brengt op verbazingwekkende wijze hypermoderne visuals, poppenspel en toneelkunst samen op unieke, meeslepende filmmuziek met filmische accenten. Inschrijven door storting voor 15 oktober 2018.
De tickets krijgt u overhandigd op de bus.
Neos Tremelo-Baal zit op autocar nr 10.
Plaatse en uur van opstap: Parking Vinneweg, Pastoor van Winkelstraat, 3120 Tremelo om 14u35
Contactpersoon: Herwig De Leersnyder 015/236112.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten
  • foto: Neos