Op en Top Coaching - Loopbaanbegeleiding, Life Coaching en meer

  • Annemie Bergen - Loopbaanbegeleider, Life Coach en HR Consultant

Hallo! Ik ben Annemie Bergen, HR Consultant en oprichter van Op en Top Coaching. Bij Op en Top Coaching organiseer ik enerzijds individuele Loopbaanbegeleiding en Life Coaching op maat van ieders behoeften. Anderzijds kan je bij mij terecht voor Sollicitatietraining en Stress & Burn-out Preventie.

Na een uitgebreid intakegesprek wordt er een traject op jouw maat uitgestippeld. Via oefeningen en opdrachten, aangevuld met individuele coaching gesprekken, leer je jouw prioriteiten (her)kennen, kan je benoemen wat belangrijk voor je is en leer je jezelf én je talenten beter kennen. Het helpt je bij het maken van onderbouwde en bewuste keuzes. Op maat van jouw persoonlijke behoeften bied ik volgende coaching trajecten aan:

  • Op en Top in je job! Loopbaancoaching met loopbaancheques van VDAB: Onze loopbaanbegeleiding kreeg de naam: "Op en Top in je job!" Samen nemen we jouw zorgen en frustraties op werkvlak onder de loep en tekenen we acties uit die je zullen helpen bij het nemen van beslissingen m.b.t. jouw professionele toekomst. Zowel face-to-face loopbaanbegeleiding, online videogesprekken als wandel coaching is mogelijk: 80 euro voor 7 uur persoonlijke coaching. Wanneer je nog geen 7 jaar werkervaring hebt, kan je jammer genoeg geen beroep doen op de tegemoetkoming van de VDAB. In dat geval stel ik jou een traject en prijs op maat voor. Contacteer mij vrijblijvend om dit te bespreken!
  • Op en Top in het leven! Een Life Coach begeleidt, ondersteunt en motiveert mensen om concrete doelen te bereiken in het leven. Het leven van de cliënt is steeds het onderwerp waarmee we aan slag gaan. Onderwerpen die vaak naar voor komen zijn oa.: Stress verminderen, Zelfvertrouwen verhogen, Meer balans en rust vinden, Onrust in jezelf aanpakken, Jezelf bewust ontwikkelen, Je blinde vlekken ontdekken, Je energiepijl verhogen, Inzetten op jouw persoonlijk geluk, Keuzes maken en knopen doorhaken, Je assertiviteit vergroten, Vlotter en verbindend communiceren, Stille of luide dromen waarmaken,...
  • Op en Top Sollicitant! Nood aan sollicitatietraining? Met ons begeleidingsprogramma Op en Top Sollicitant! word je klaargestoomd om op een succesvolle manier te solliciteren. Heb je een leuke vacature gevonden, maar is het schrijven van een CV of motivatiebrief een te grote uitdaging voor jou? Is het lang geleden dat je gesolliciteerd hebt en voel je je daardoor niet helemaal op je gemak? Of heb je nog geen ervaring met sollicitatiegesprekken en assessments? Dan ben ik graag jouw persoonlijke gids. Dit traject kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend. Contacteer mij vrijblijvend om dit te bespreken!
  • Op en Top in Balans! Last van Stress of vrees je binnenkort in een Burn-out te belanden? Tijd voor actie! De gevolgen van langdurige stress worden nog te vaak onderschat. Samen kunnen we jouw situatie en de moeilijkheden waarmee je te kampen hebt onder de loep nemen en gaan we actief aan de slag om opnieuw meer rust en ontspanning te vinden. Dit Op en Top in Balans programma van Op en Top Coaching leert jou eerst en vooral wat stress is, het geeft je een beter inzicht in jezelf, jouw stressfactoren en energievreters. In tweede instantie krijg je praktische tools aangereikt waarmee je verder aan de slag kunt gaan om je stresspeil onder controle te houden. Dit traject kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend.
  • Op en Top Student! In dit individuele programma van studiekeuzebegeleiding brengen we jouw interesses, persoonlijkheid en passies in kaart en bekijken we samen welk type van opleiding het best bij je past. We pluizen jouw persoonlijke leerstijl uit en bespreken welke onderwijsinstellingen aansluiten bij je ideale leeromgeving. Dit traject kan variëren in tijd en wordt op maat van jouw noden uitgetekend. Op aanvraag kan deze coaching ook uitgewerkt worden in kleine groepjes.

De face-to-face begeleiding gaat door in Groepspraktijk Wirrewar te Schriek of Huisartsenpraktijk Balans te Rijmenam. Online coachingstrajecten (via videogesprekken), coach & coffee in buitenlucht en/of een wandelgesprek is ook mogelijk. De wandelsessies vinden plaats in de ruime regio van Tremelo, Baal en Rotselaar.

Op en Top Coaching... Haal het beste uit jezelf!

Recensie van Veronique V.: "De loopbaancoaching bij Annemie was een erg interessant traject. Ze heeft m'n blik verruimd zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak. Ik heb nieuwe inzichten gekregen over wat ik belangrijk vind in een bedrijfscultuur, maar ook wat mijn sterke en mijn minder sterke kanten zijn. Ook op persoonlijk gebied heb ik meer inzicht gekregen over mijn karakter en de leerstijlen die ik best hanteer bij het volgen van een eventuele opleiding. Ik zou dit traject zo opnieuw volgen!"

Recensie van Ives S.: "Door de sollicitatietraining met Annemie voel ik me meer zelfzeker. Er komt nu zelfs humor aan te pas in mijn sollicitatiegesprekken!" Ondertussen vond Ives een nieuwe job. Proficiat!

Recensie van Kelly J.: "De professionele en warme aanpak van Annemie zorgen ervoor dat je snel tot de kern komt en durft aangeven welke obstakels/triggers de jobkeuze mee beïnvloeden en je hier zicht op krijgt. Handige overzicht schema's (met info over mogelijke jobs én sectoren) krijg je mee, waardoor je makkelijker gericht kan zoeken naar nieuwe professionele uitdagingen."

Recensie Natalie: "Annemie heeft me in een losstaande sessie loopbaanbegeleiding adhv enkele oefeningen en kritische vragen meer input & inzicht gegeven over jobmogelijkheden in de toekomst met mijn kwaliteiten en talenten. De professionele en warme aanpak van Annemie zorgen ervoor dat je snel tot de kern komt en durft aangeven welke obstakels/triggers de jobkeuze mee beïnvloeden en hier zicht op krijgt.
Handige overzichtschema's (met info over mogelijke jobs én sectoren) krijg je mee, waardoor je makkelijker gericht kan zoeken naar nieuwe professionele uitdagingen."

 
gemeentelijke geschenkbon

Contactgegevens

contact
Annemie Bergen
adres
Wijnbergstraat 8/A, 3120 Tremelo
tel.
0478366291
e-mail
website
www.opentopcoaching.be
LinkedIn
LinkedIn profiel
Instagram
opentopcoaching
Handelsregister
0753480558

Openingsuren


Openingsuren: uitzonderingen

Dagelijks mogelijk om contact op te nemen via 0478 36 62 91, via annemie@opentopcoaching.be of https://www.opentopcoaching.be/contact/

Terug naar ondernemersgids