Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gratis infosessie: Zorgeloos verhuren

Waar moet ik rekening mee houden als ik een woning wil verhuren? Tijdens deze gratis infoavond op 29 september worden al de vragen waar je als potentiële verhuurder mee worstelt, beantwoord. Let op: Inschrijven is verplicht!
De intergemeentelijke woonprojecten ‘Wonen aan de Dijle Zuid’ en ‘Wonen aan de Dijle Noord’ organiseren in samenwerking met het sociaal verhuurkantoor Spit en de sociale huisvestingsmaatschappijen SWaL en Volkswoningbouw een gratis infosessie over verhuren.
 
De volgende onderwerpen zullen tijdens deze infosessie onder meer aan bod komen: de Vlaamse woningkwaliteitsnormen, het nut van de registratie van het huurcontract, de energienormen, het conformiteitsattest, de huurschatter, premiemogelijkheden voor energiebesparende ingrepen … Ook de nood aan betaalbare huisvesting en de voordelen van verhuren via een sociaal verhuurkantoor zullen toegelicht worden.
 
Wanneer: dinsdag 29 september 2020 om 19u30
Waar: GC Den Breughel (polyvalente zaal), Wespelaarsesteenweg 85, 3150 Haacht
 
Deelname aan de infosessie is gratis, maar inschrijven is verplicht. Inschrijven kan tot en met vrijdag 25 september via deze link.
Dit artikel werd gepubliceerd op 18 september 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Infosessie zorgeloos verhuren

Openingsuren en contact

Woonenergieloket

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
0496 25 85 28
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten