Dit nieuwsbericht is niet actueel.

OPGELET!! VOLZET WhatsApp: hoe vlot communiceren met familie en vrienden in tijden van Corona?

Wil jij graag alles ontdekken over de functies van WhatsApp? Schrijf je dan in voor de cursus Whatsapp op donderdag 15 oktober. In samenwerking met Seniornet organiseert de bib deze workshop om jou wegwijs te maken met deze app.

Voor mensen die graag meer willen weten over WhatsApp en het gebruik ervan, organiseert de bib in samenwerking met Seniornet een workshop WhatsApp. De app bestaat voor Android, iPhone en Windows Phone. Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe je foto's en berichten kan versturen, maar ook hoe je gratis kan bellen. Verder ontdek je hoe je een verzendlijst gebruikt en op welke manier je een groepsapp aanmaakt. Breng dus zeker je smartphone mee! 

De workshop vindt plaats op donderdag 15 oktober van 13u00 tot 16u00. Deelnemen kost je 1 euro. Dit bedrag kan je ter plaatse betalen.

Vergeet ook jouw mondmasker niet. Bij het betreden van het lokaal is het dragen van je mondmasker namelijk verplicht. Wij zorgen voor een veilige afstand van 1,5 m tussen het publiek en ontsmetten de handen, de oppervlaktes en de gebruiksvoorwerpen.

Dit artikel werd gepubliceerd op 28 september 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • WhatsApp

Openingsuren en contact

Bibliotheek

adres
Kruisstraat 123120 Tremelo
tel.
016 52 54 73
e-mail
Vandaag open van 09.00 - 12.00 uur
Morgen gesloten