naar top
Gemeente Tremelo

Compostactie Ecowerf-recyclageparken

Het najaar is een ideaal moment om je tuin te verwennen met compost. Om dat te vieren, krijg je de hele maand oktober op het EcoWerf-recyclagepark gratis een paar tuinhandschoenen (zolang de voorraad strekt) bij de aankoop van compost. Ook krijg je bij aankoop van 3 zakken compost, 1 zak gratis!

In de herfst en vroege winter geef je met compost een ideale onderhoudsbeurt aan je tuin. De compost wordt door de bodemdiertjes mee in de bodem verwerkt, zo kan de humus gedurende de wintermaanden de bodem verrijken. Rond struiken, fruitbomen, in de borders en in de moestuin beschermt een laag compost de bodem tegen koude en zorgt voor een extra voorraadje organische stof. 

Compost is ook een goede maat van het klimaat. Door duurzame gft-compost van EcoWerf te gebruiken, realiseer je immers een voetafdrukvermindering en sluit je de kringloop. Compost is een 100% natuurlijk product. Gft-compost van EcoWerf is goedgekeurd met het Vlaco-Kwaliteitslabel: het is gegarandeerd stabiel, gehygiëniseerd en humusrijk. Nog meer voordelen van compost vind je hier.

Deze actie van EcoWerf en Vlaco loopt van 1 t.e.m. 31 oktober 2020, of zolang de voorraad strekt. Zakken compost van 40 liter kan je aankopen op alle recyclageparken van EcoWerf. Surf naar www.ecowerf.be voor meer info over de aankoop van compost in grote hoeveelheden, levering aan huis, compostgebruik en de samenstelling. 

Dit artikel werd gepubliceerd op 01 oktober 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Compostactie Ecowerf-recyclageparken

Openingsuren en contact

Milieudienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 20
fax
016 52 09 90
e-mail
Vandaag open van 09.00 - 12.00 uur - 13.30 - 16.00 uur
(enkel op afspraak)
Morgen open van 09.00 - 12.00 uur

 

Richtlijnen bij het plannen van jouw bezoek 

Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers blijven onze gebouwen gesloten en werken we enkel op afspraak

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.