Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Asfalteringswerken Beverlaak

In de Beverlaak (Werchter) starten asfalteringswerken. Vanaf maandag 12 oktober is er een omleiding voorzien voor het doorgaand autoverkeer. Enkel hoogstnoodzakelijk plaatselijk verkeer blijft tijdens het grootste deel van de werken mogelijk.

In de Beverlaak wordt de rijbaan vernieuwd, met een nieuwe asfaltlaag vanaf Hinderenberg tot de grens met Tremelo/Ninde. Bijkomend zullen de bermen in de bochten duurzaam aangelegd worden door de plaatsing van grasbetontegels.

Voor het doorgaand autoverkeer wordt er een omleiding voorzien via Tremelo (Tremelobaan/Werchtersebaan/Kruisstraat). Fietsers kunnen tijdelijk gebruik maken van het jaagpad langs de Dijle tussen Werchter en de fietsbrug in Ninde.

Vanaf woensdag 14 oktober wordt de asfaltlaag afgefreesd. Het einde van de werken is voorzien tegen eind oktober. De planning is onder voorbehoud van slecht weer en onvoorziene omstandigheden.

Vragen? Neem dan contact op met de dienst mobiliteit in Rotselaar via mobiliteit@rotselaar.be of op het nummer 016 61 64 30. 

Dit artikel werd gepubliceerd op 09 oktober 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Asfalteringswerken Beverlaak

Openingsuren en contact

Technische Uitvoeringsdienst

adres
Geetsvondelstraat 73120 Tremelo
tel.
016 52 54 90
fax
016 53 45 97
e-mail

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: