naar top
Gemeente Tremelo

Initiatieven van lokale horecazaken in de kijker

De coronacrisis dompelt onze lokale ondernemers opnieuw onder in onzekere tijden. Cafés en restaurants moeten vanaf maandag 19 oktober een maand lang de deuren sluiten. Afhalen van maaltijden blijft echter wel mogelijk. We bundelen alle initiatieven in een handig overzicht.

Ondanks de onzekere tijden, zien we gelukkig nog steeds veel goesting bij onze horecazaken die via creatieve oplossingen er toch het beste van maken. Om de klanten zoveel mogelijk ten dienste te zijn, zetten zij een aantal initiatieven op touw: afhaalmaaltijden, leveringen aan huis, promoties...

Waar kan je afhalen?

Blijf genieten van de heerlijke gerechten van onze lokale restaurants en steun onze ondernemers in deze moeilijke tijd. Op www.tremelo.be/ikkooplokaalintremelobaal geven we een handig overzicht van het aanbod in onze gemeente.

Is er een horecazaak die nog niet in de lijst staat maar toch een fijn initiatief op poten heeft gezet? Laat het ons zeker weten via communicatie@tremelo.be.

Ben je zelf lokale ondernemer?

Zorg dat jouw pagina in onze ondernemersgids aangepast is met de laatste informatie over gewijzigde openingsuren, aangepaste dienstverlening, ... Ben je geregistreerd voor de gemeentelijke geschenkbon? Dan zorgen wij ervoor dat dit op jouw bedrijfspagina verschijnt.

Dit artikel werd gepubliceerd op 17 oktober 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Lokale initiatieven

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail

Telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.