Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Rioleringswerken Domstraat starten op 16 november

Op maandag 16 november starten de werken aan de verbindingsriolering in de Domstraat, Baalsebaan, Schaluinstraat, C. Huysmansstraat en Monnikstraat. Aquafin en gemeente Tremelo organiseren op donderdag 12 november een online vragenmoment voor bewoners.

Vandaag loopt het afvalwater van ruim 700 inwoners ongezuiverd in de Grote Loop en in de Remerstraatloop. Met deze werken komt daar verandering in. Het afvalwater zal in de toekomst immers worden afgevoerd naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Rotselaar.

Het regenwater wordt op vraag van de provincie Vlaams-Brabant gebufferd en vertraagd afgevoerd naar de Leibeek, de Grote Loop en de Remerstraatloop.

In deze straten leggen we een gescheiden rioolstelsel aan waarbij afval- en regenwater apart worden afgevoerd:

  • Domstraat (tussen Verlofstraat en Baalsebaan)
  • Baalsebaan (tussen Weekeindstraat en Monnikstraat)
  • Schaluinstraat
  • Camille Huysmansstraat (tussen Schaluinstraat en Geertruimoerstraat)
  • Monnikstraat (tussen Baalsebaan en C. Huysmansstraat)

Deze werken verlopen gefaseerd en zullen ongeveer 19 maanden duren. De eerste fase van de werken start in de Domstraat op maandag 16 november.

Aquafin en gemeente Tremelo nodigen de bewoners uit voor een online, interactief vragenmoment op donderdag 12 november. Op dit vragenmoment kan men vragen stellen aan de vertegenwoordigers van Aquafin, de gemeente Tremelo, het studiebureau en de aannemer.

Inschrijven kan tot en met maandag 9 november via het Contactcenter van Aquafin via 03 450 45 45 of per mail naar contact@aquafin.be met vermelding “Infosessie Tremelo” en het tijdslot van keuze (17.00 uur, 18.15 uur of 19.30 uur).

Dit artikel werd gepubliceerd op 03 november 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Verbindingsriolering

Openingsuren en contact

Technische Uitvoeringsdienst

adres
Geetsvondelstraat 73120 Tremelo
tel.
016 52 54 90
fax
016 53 45 97
e-mail

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: