naar top
Gemeente Tremelo

Initiatieven van lokale ondernemers in coronatijden

De coronacrisis dompelt onze lokale ondernemers opnieuw onder in onzekere tijden. Naast cafés en restaurants, moeten nu ook de niet-essentiële winkels de deuren sluiten tot en met zondag 13 december. Wij bundelden alle initiatieven van onze horeca en handelszaken.

Ondanks de onzekere tijden, zien we gelukkig nog steeds veel goesting bij onze handelszaken die via creatieve oplossingen er toch het beste van maken. Om de klanten zoveel mogelijk ten dienste te zijn, zetten zij een aantal initiatieven op touw: afhaalmaaltijden, leveringen aan huis, promoties... Hier vind je een handig overzicht van het aanbod in onze gemeente.

Ben je zelf lokale ondernemer?

Heb jij een leuk initiatief op poten heeft gezet, maar staat jouw onderneming nog niet in het overzicht? Laat het ons dan zeker weten via communicatie@tremelo.be. Zorg er ook voor dat jouw pagina in onze ondernemersgids aangepast is met de laatste informatie over gewijzigde openingsuren, aangepaste dienstverlening... Ben je geregistreerd voor de gemeentelijke geschenkbon? Dan zorgen wij ervoor dat dit op jouw bedrijfspagina verschijnt.

Dit artikel werd gepubliceerd op 03 november 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Initiatieven lokale ondernemers

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail

Telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

Nieuwsbrief

Mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je in op onze e-nieuwsbrief.