Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Maak de switch naar een lagere energiefactuur!

Uit nieuwe berekeningen van de CREG blijkt dat je jaarlijks tot enkele honderden euro's kan besparen op je energiefactuur. Doe nu de V-test van de VREG of vul de CREG-scan in én ontdek of jij de switch kan maken naar een lagere energiefactuur!

Uit nieuwe berekeningen van de CREG (Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit) blijkt dat je jaarlijks tot enkele honderden euro’s kan besparen op jouw energiefactuur. Met behulp van de online V-test van de VREG kan je zelf een objectieve vergelijking maken tussen actuele energiecontracten. Surf naar vtest.vreg.be en doorloop de vergelijkingsmodule. Wil je een energiecontract dat je in het verleden afsloot, vergelijken met het huidige marktaanbod? Vul dan de CREG-scan in op www.creg.be.

Misschien kom je ook in aanmerking voor een gratis energiescan. In dat geval krijg je op een later tijdstip nog een uitgebreid energieadvies aan huis en ontvang je gratis enkele energiebesparende materialen.

Met jouw vragen over de vergelijking van energiecontracten, de gratis energiescan en energiebesparende maatregelen kan je steeds terecht bij het Woonloket. Tip: Neem je laatste afrekeningsfactuur bij de hand wanneer je belt.

Dit artikel werd gepubliceerd op 27 november 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Maak de switch naar een lagere energiefactuur

Openingsuren en contact

Woonloket

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
0496 25 85 29
e-mail
Vandaag gesloten
Morgen gesloten