Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Het Sven Nys Cycling Center gooit zijn deuren weer open!

Vanaf dinsdag 1 december opent het Sven Nys Cycling Center weer voorzichtig de deuren. Zowel het toeristisch onthaal en belevingscentrum, als het fietsverhuur- en sportief aanbod openen opnieuw.

Belevingscenter en toeristisch onthaal

Het belevingscenter kan bezocht worden na reservatie. Via dit reservatieformulier kan je eenvoudig een tijdsslot reserveren. Zo krijg je het belevingscenter voor jou alleen en wordt contact met andere bezoekers vermeden. Kom je met het gezin? Dan krijg je er gratis een leuke zoektocht bovenop! Betalen doe je ter plaatse aan het onthaal, bij voorkeur met bancontact. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor alle bezoekers ouder dan 12 jaar. Verder worden alle veiligheidsmaatregelen uiteraard genomen.

Het toeristisch onthaal staat ook vol enthousiasme klaar om opnieuw bezoekers te ontvangen.

Fietsverhuur en sportieve activiteiten

Fietsen huren kan weer en workshops of begeleide fietstochten worden opnieuw georganiseerd op maat van de bezoeker. Een workshop aanvragen of eens een TREK-mountainbike of cyclo-crossfiets uitproberen? Kijk dan snel op www.sncc.be of neem contact op met Bikeservice Balenberg via fietshuren@svennyscyclingcenter.be

De douches en kleedkamers blijven wel nog een tijdje gesloten.

Heerlijke afhaalmaaltijden

Eetcafé Velo blijft gesloten, maar je kan wel nog steeds van de lekkere afhaalgerechten smullen! Ontdek de heerlijke afhaalmaaltijden op de Facebookpagina van Eetcafé Velo. Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je maaltijden afhalen.

Dit artikel werd gepubliceerd op 30 november 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • SNCC

Openingsuren en contact

Sven Nys Cycling Center

adres
Balenbergstraatje 113128 Baal
tel.
016 41 72 68
e-mail
Vandaag open van 10.00 - 18.00 uur
Morgen open van 10.00 - 18.00 uur