Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zap door je streek met de Happy Hageland app!

De gratis Happy Hageland app is jouw digitale toegangsweg tot Tremelo én de hele streek. Als inwoner ontvang je info over activiteiten in de buurt en dankzij de meldingen blijf je op de hoogte van de laatste lokale nieuwtjes. Op bezoek in een andere gemeente? Deze app toont je de leukste plekjes!

De toenemende digitalisering is een niet te stoppen ontwikkeling waarin ook kleinere steden en plattelandsgemeenten niet mogen achterblijven. Daarom stapte gemeente Tremelo samen met twintig andere Hagelandse gemeentebesturen in het project ‘Hageland digitaal’.

De Happy Hageland app is er voor inwoners en bezoekers van het Hageland. Via geolocatie gidst de app je perfect door je thuisgemeente of een andere Hagelandse gemeente waar je je op dat moment bevindt. De UIT-agenda geeft je alle info over leuke activiteiten in je buurt en dankzij het nieuwsoverzicht en meldingen volg je het nieuws uit Tremelo op de voet. Vergeet ook niet jouw favoriete lokale handelaars en verenigingen te volgen. Zo blijf je gemakkelijk én snel op de hoogte van wat ze te bieden hebben.

Ga je op ontdekking in een andere Hagelandse gemeente? Met de Happy Hageland app heb je als toerist het Hageland in je broekzak. Fiets- en wandeltochten plannen, een b&b of gezellig restaurant zoeken, QR-codes scannen en meer uitleg ontvangen over toeristische trekpleisters of interessante evenementen... Met de Happy Hageland app kan het allemaal!

Klaar om te zappen door je streek? Download de app via de App Store, Google play of Windows Store.

Dit artikel werd gepubliceerd op 10 december 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Happy Hageland App

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Maak vooraf een afspraak.
  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.