Boek jouw afspraak online

Een nieuwe afspraak maken, doe je voortaan via het gloednieuw online boekingssysteem. Zo kan je een bezoek aan het gemeentehuis, het sociaal huis en de gemeentelijke loods inplannen wanneer het voor jou past.

Heb je een nieuwe identiteitskaart nodig? Wil je een rijbewijs aanvragen? Heb je vragen over subsidies? Maak dan een afspraak! Dienstverlening op afspraak heeft heel wat voordelen. Je bent welkom wanneer het jou past, je hoeft niet in de rij te wachten en je kan sommige zaken van thuis uit regelen. Bovendien weet je welke documenten je moet meebrengen, wordt je dossier voorbereid en spreek je meteen de juiste deskundige.

Je hoeft niet voor alles een afspraak te maken. Aan de onthaalbalie kan je terecht voor gemeentelijke geschenkbonnen, het afhalen en  binnenbrengen van bepaalde documenten, enzovoort. Opgelet: Wegens de huidige coronamaatregelen moet je tijdelijk ook voor deze dienstverlening een afspraak maken.

Eigenlijk is de regel: bezoek aan het gemeentehuis, het sociaal huis of de gemeentelijke loods? Maak een afspraak! Slechts enkele uitzonderingen kan je zonder afspraak doen.

Dit artikel werd gepubliceerd op 17 december 2020
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Afspraak maken

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail


Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten:

  • Maak vooraf een afspraak.
  • Draag een mondmasker.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Kom alleen en niet met het voltallige gezin als dat niet nodig is.
  • Betaal elektronisch.