Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Week van de Poëzie: Poëziebos Parkheide

Tijdens de Week van de Pöezie vormen wij het bos in Parkheide om tot een betoverend poëziebos! Van 28 januari tot en met 21 februari ontdek je er tijdens een korte wandeling poëzie rond het thema: "Samen". Kom naar ons poëziebos en laat je verrassen door verbindende woorden in de natuur.

De Poëzieweek is het grootste en meest laagdrempelige initiatief voor poëzie in de Lage Landen. Literaire organisaties, scholen, bibliotheken, boekhandels, media, … Iedereen doet mee! Gemeente Tremelo ook! Zo kan je van 28 januari tot en met 21 februari een bezoekje brengen aan ons poëziebos in Parkheide. Je ontdekt er tal van poëtische verrassingen tijdens een korte wandeling.

De gedichten die je er kan bewonderen komen niet alleen van onze dorpsdichters, maar ook van jullie! Bezorgde jij ons enkele weken geleden een zelfgeschreven versje of jouw favoriete gedicht? Wie weet zie jij jouw inzending dan wel schitteren in het poëziebos!

Waar start ik mijn wandeling?

Starten doe je aan de dreef (Veldonkstraat) ter hoogte van de speeltuin. En natuurlijk alleen of in jouw bubbel. Het parcours is vrij goed toegankelijk voor rol- en kinderwagens en ook geschikt voor jonge beentjes.

Veel wandelplezier en poëziepret!

Dit artikel werd gepubliceerd op 21 januari 2021
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Poëziebos Parkheide

Openingsuren en contact

Communicatiedienst

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 50
fax
016 52 54 09
e-mail
Morgen gesloten

Richtlijnen bij jouw bezoek 

Gelieve volgende richtlijnen te volgen bij een bezoek aan de gemeentelijke diensten: